Iconoclasts (Ps Plus 12/2018)

Iconoclasts – další prosincová ps plus hra. Kdo má rád starší 2d střílečky, jako třeba nedávno vydané demo hry Megaman, pak si určitě dobře zahraje.

Přečtěte si ještě

Steam aktivace hry 4
Návody

Jak aktivovat hru na Steam

Na Steamu můžete nejen hru koupit, ale také ji aktivovat pomocí digitálního klíče, pokud ji třeba seženete někde levněji. A přesně tento případ dnes popíšu.

death rally msdos pc game
PC

Death Rally (MS-DOS) PC game

Death Rally musí pamatovat každý, kdo v 90-letech měl PC a pařil hry. Internet nebyl, tak ty gamesky byla jediná možnost, jak počítač smysluplně využít :) Parádní hra i vzpomínky. V roce 2018 hrajeme taky díky aplikaci dos box.

Fortnite Battle Royale 01
PC

Fortnite – recenze hry

Pokud se alespoň okrajově zajímáte o herní svět a tituly v něm vycházející, tak se jeví jakožto velice nepravděpodobné, že byste nikdy alespoň neslyšeli o hře Fortnite, která se stala naprostým fenoménem, jenž z ní udělal jednu z nejhranějších her současnosti.

Euro Truck Simulator 2
PC

Euro Truck Simulator 2 – recenze hry

Malé děti si dost často přejí stát se popelářem, astronautem, mnoho z nich i doktorem. Především je to proto, že jsou to práce, které mohou potkat v realitě či je k těmto činnostem ,,tlačí” jejich rodiče. I díky proto si

Heavy Metal Machines PS4
PS4

Heavy Metal Machines PS4

Protože už jsem za těch herních „30 let“ pařil hodně her, akční závody autíčk Heavy Metal Machines mi připoměly Death Rally. Minimálně inspirací jim tato hra byla, to mi nikdo nevymluví. Ostatně podívejte se na video, co je na mém