Taiko no Tatsujin: Drum Session! PS4 demo

Taiko no Tatsujin: Drum Session je další japonská šílená hra na PS4, kde je jediným úkolem mačkat gamepad Dualshock 4 podle toho, co vidíte na obrazovce. Video napoví.

Přečtěte si ještě

rubikova kostka
Reklama

5 top hraček našeho mládí

Při pohledu na přeplněné pokojíčky dnešních dětí rodičové často jen věší ruce a říkají, že oni tolik hraček nikdy neměli. Když máme dnes vybrat hračku pro dítě, obvykle se pídíme po nejnovějších trendech.

onrush ps4 beta
PS4

Onrush beta ps4 gameplay

Onrush jsou nové parádní závody pro Sony Playstation 4. Beta je k dispozici zdarma, ale často jsou servery plné, takže než se spojíte, můžete si celkem počkat. Ale rozhodně to za to stojí, je to mazec.

Stray hra
PS4

Stray recenze hry

Hry jsou různé, žánry jsou různé, hlavní hrdinové také, o příběhových linkách ani nemluvě. Přesto se ale člověk nemůže povětšinou zbavit pocitu, že všechno už zná a pokud je tento člověk i hráčem, tak již hrál. Adventura Stray, o níž

Pipe Dream
Staré hry

Pipe Dream 1989

Pipe Dream, známá také jako Pipe Mania v Severní Americe, je logická videohra, která byla poprvé vydána v roce 1989. Hru vytvořila společnost The Assembly Line pro Amiga a později byla portována na mnoho dalších platforem. Včetně DOS, Atari ST,