GTA ONLINE: Létání pod mosty v časovém limitu (PS4)

V Gta Online je mostů dost a právě proto se i pod nimi dobře létá, jak máte za úkol právě v této misi. Úkol musíte stihnout v časovém limitu. lze létat nejen letadlem, ale i vrtulníkem.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Ps plus hry únor 2023
PS4

Ps Plus hry únor 2023

Zima stále neskončila, což je sice smutné pro každého, kdo má rád slunce a teplo, ale na druhou stranu, když venku prší nebo sněží, co je lepšího než si pustit PS-ko a zahrát si nějakou hru. V tomto měsíci jsou

crossing souls ps4 demo
PS4

Crossing Souls PS4 demo

Crossing Souls je zajímavá adventura i na Playstation 4. Rozhodně pokud umíte anglicky a máte rádi podobný typ her, užijete si ji naplno.

Dragon City hra
PS4

Dragon city – recenze hry

Dragon City je klasická jednoduchá mobilní hra, u které se můžete zabavit např. při čekání na autobus, u lékaře apod. Můžete ji hrát jak na mobilu, tak na počítači, takže si můžete vždy zvolit možnost, která vám vyhovuje víc. Ale

onrush ps4 beta
PS4

Onrush beta ps4 gameplay

Onrush jsou nové parádní závody pro Sony Playstation 4. Beta je k dispozici zdarma, ale často jsou servery plné, takže než se spojíte, můžete si celkem počkat. Ale rozhodně to za to stojí, je to mazec.

Resident Evil 2 Remake
PS4

Resident Evil 2 Remake – recenze hry

Na začátku letošního roku nám byla představena dlouho očekávaná novinka, kterou není nic jiného, než předělávka legendárního Resident Evil 2, jakožto nejoblíbenějšího dílu celé série.