Grand Theft Auto 5 v dubnu konečně i na PC

Vydání verze pro PC bylo několikrát odloženo, ale tento měsíc se snad již dočkáme.

Grand Theft Auto 5 v dubnu konečně i na PC

Na Xboxu jsem hru již dohrál, ale na verzi pro pc si rád počkám, když bude kvalitně odladěná a vychytány všechny (mouchy), narozdíl od rychle vypuštěného GTA 4 pro osobní počítače, kde se to skoro nedalo hrát, až snad po 5 patchi.

gta 5 pc

Takže se podívejte na videa, která jsou proti konzolovým verzím opravdu mnohem hezčí, ale zase o to více bude třeba investovat do lepších komponentů, aby to v té grafice frčelo :)

Já mám hru předobjednanou na Xzone.cz, tak snad dorazí včas. Mají zde dobré ceny a dostanete i peníze do hry navíc, takže doporučuju.

Související:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry březen 2019
PS4

Ps Plus hry březen 2019

Stejně, jako je jisté, že přijde brzy jaro, se můžete spolehnout na to, že každý měsíc vyjdou nové hry na Playstation Plus. Zde je březnová nabídka.

Ps Plus hry září 2022
PS4

Ps Plus hry září 2022

Opět je zde nový školní rok, každopádně září je ještě v pohodě, moc se nezkouší a tak na hraní bude dost času. Pokud vás zajímá, jaké gamesky Playstation v tomto měsíci nabízí, čtěte dále.

LAWN MOWING Simulator
PS5

LAWN MOWING Simulator recenze hry

LAWN MOWING Simulator je realistická simulace sekání trávníků, která nabízí hráčům možnost stát se profesionálním zahradníkem a starat se o perfektně upravené trávníky. Tato hra je určena zejména pro fanoušky zahradničení a nabízí autentický zážitek z péče o trávníky.

R-TYPE Final 2 PS4
PS4

R-TYPE Final 2 PS4

R-Type Final 2 je remake slavné střílečky, kde letíte raketkou a musíte všechny nepřátele zlikvidovat. Zábava to je parádní, ale obtížnost je nastavená celkem vysoko. Vyzkoušet demo na PS4 může každý.

Playstation Plus hry červen 2021
PS4

Ps Plus hry červen 2021

Červnová nadílka je tu hned počátkem měsíce, tak pokud už jste vše dohráli, stahujte a užijte si tradiční 2 nové gamesy na PS4 a jednu na Playstation 5.