Quadrax (MS-DOS) PC game

Quadrax je slovenská logická hra, takže si ji užije i ten, kdo neumí anglicky. Na to, že je z roku 1994, ta hratelnost je pořád super.

Quadrax princip hry + video

Ovládáte 2 panáčky, kteří musí vždy dojít do cíle. Někdy si navzájem pomáhají, jindy to zvládnou bez pomoci toho druhého.

Související:

Přečtěte si ještě

Portal 1 - hra
PC

Portal 1 – recenze hry

V roce 2007 představila Valve Corporation neobvyklou logickou hru, která se vepsala do podvědomí všech správných hráčů. Jednalo se o Portal, který postupem času získal přes 70 ocenění a cestu k našim srdcím.

NHL 19 PS4 - recenze hry
PS4

NHL 19 PS4 – recenze hry

Tak jako každý rok, i loni před začátkem roku 2019 vyšlo nové NHL. Spousta hráčů si stěžuje, že nové hry z dílny EA jsou spíše jen drahou aktualizací soupisek, než hrou s plnohodnotnými novinkami a inovacemi. Celkem velkým skokem byl ročník 2018,

Horizon Chase Turbo PS4 demo
PS4

Horizon Chase Turbo PS4 demo

Horizon Chase Turbo je klasická old school hra z 90.tých let, ale převedená do modernější podoby, aby se dala hrát i na konzoli PS 4. Vyšla v červenci 2019 na PSPlus. Demo zabaví.

Papas pizzeria 5
PC

Papa’s pizzeria – recenze hry

Oblíbená série online her Papa’s o vaření a vedení restaurace má mnoho podob. Můžete vařit nebo péct téměř cokoliv vás napadne – od koláčů a donutů, přes těstoviny a tradiční pizzu až po sushi. Každá hra má podobný postup, ale

Dragon Quest XI
PS4

Dragon Quest XI PS4 demo

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Hra hlavně pro japonské fanoušky, ale za vyzkoušení stojí. I když je tam víc videa než hry. Každopádně „za ty prachy“… :)

Tools Up PS4 demo
PS4

Tools Up PS4 demo

Ve hře Tools Up se staneš hodinovým manželem, který vymaluje, uklidí, položí koberec a zvládne další domácí práce. Na rozdíl od reality to tady je docela zábava :)