Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala PS4 demo gameplay

Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala Sony Playstation demo gameplay. Zajímavá adventura, kterých se za poslední měsíce vyrojilo celkem dost. jen by bylo lepší podobný typ her ovládat myší než pomocí gamepadu dualshock.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Out Run
Staré hry

Out Run (MS-DOS) PC game 1986

Out Run, vydaný v roce 1986, je jedním z nejikoničtějších arkádových závodních her v historii videoher. Tato hra byla navržena legendárním Yu Suzuki a vyvinuta společností Sega. Out Run není jen obyčejnou závodní hrou; je to zážitek, který kombinuje rychlost,

Lemmings
PC

Lemmings (MS-DOS) PC game

Lemmings je klasická hra z roku 1991, kde hráči ovládají skupinu malých, roztomilých postaviček, které se pohybují po herním světě a musí se dostat z jednoho konce úrovně na druhý, překonat různé překážky a najít cestu ven.

Dauntless PS4
PS4

Dauntless PS4 gameplay

Dauntless pro Sony Playstation 4 je zajímavá FPS, stejně jako další nedávno nahrané hry na Gamestar Youtube kanál je i tato ke stažení zdarma.

Middle Earth: Shadow of War PS4
PS4

Middle Earth: Shadow of War PS4

Middle Earth: Shadow of War na Sony Playstation 4 je zajímavá rpg hra ze středozemě. Připomíná mi částečně Assassins Creed. Jako hraje se parádně, hodně dlouho mě nějaká gamesa tak nebavila.

Ps plus hry březen 2023
PS4

Ps Plus hry březen 2023

Březnová Playstation Plus nabídka obsahuje hned tři hry. Je fajn, že ten počet se trošku zvýšil, nedávno to byly jen dvě, ale pamatuji, že před pár lety to bylo třeba i 5 her v měsíci zdarma.