PS Plus hry březen 2018

Ps Plus monthly games 3/2018. Máte Playstation 4 a zajímá vás, co si můžete zdarma v březnu zahrát? Pak čtěte dále.

Ps+ hry březen 2018

ps4 monthly games 03-2018

Co jste si mohli už stáhnout a zahrát zadarmo

Přečtěte si ještě

GTA 5 cheat PS4 Auto Comet
PS4

GTA 5 cheat PS4 Auto Comet

Auto Comet je další GTA 5 cheat, který stačí zadat na PS4. Jede celkem slušně a máte ho úplně zdarma. Hlavně ale při zadávání kódu nestůjte u zdi, jinak to dopadne jak ve videu.

Overcooked PS4 (Ps Plus 5/2019)
PS4

Overcooked PS4 (Ps Plus 5/2019)

Overcooked je v květnu na Playstation Plus zdarma. Hra je to výborná, doporučuji všem stáhnout. Je prima, když se nejedná vždy jen o bezhlavou střílečku, ale je nutné u hry občas i přemýšlet.

Middle Earth: Shadow of War PS4
PS4

Middle Earth: Shadow of War PS4

Middle Earth: Shadow of War na Sony Playstation 4 je zajímavá rpg hra ze středozemě. Připomíná mi částečně Assassins Creed. Jako hraje se parádně, hodně dlouho mě nějaká gamesa tak nebavila.

Jak se dostat do biosu notebooku
Návody

Jak se dostat do biosu počítače

Dostat se do BIOSu (základního vstupně-výstupního systému) počítače obvykle vyžaduje stisknout určitou klávesu nebo kombinaci kláves během počátečního startu pc. Zde jsou obecné kroky a klávesy, které se často používají pro různé značky počítačů.

Northgard - hra 1
PC

Northgard – recenze hry

Na jaře 2018 vyšla strategie Northgard, a jedná se o pěkně vymazlený kousek, zejména pokud je vám blízká tématika severské mytologie a Vikingů.

Ps Plus hry červenec 2022
PS4

Ps Plus hry červenec 2022

Červenec je ideální doba, kdy studenti nemusí chodit do školy a mohou si každý den skvěle zahrát na Playstation. A nové hry v tomto měsíci k tomu přímo vybízí.