Dyna Blaster (MS-DOS) PC game 1991

Dynablaster je hra z roku 1991. Pamatuji kolik desítek hodin jsem u ní strávil. Nyní jsem jí nainstaloval znovu a asi se bude historie opakovat.

Dyna Blaster

Hra je pro 1 i 2 hráče, dokonce k té „síťové hře“ stačí i jediná klávesnice. Podívejte se na video, jak vypadá prvních 6 úrovní.

A kdo chcete zavzpomínat na doby, kdy hlavní byla hratelnost a ne supr mega cool grafika, pak zkuste i další hry pro MSDOS.

Související:

Bombing Busters PS4 gameplay (ps plus free 3-2018)

Přečtěte si ještě

ps4 monthly games 06-2019
PS4

Ps Plus hry červen 2019

Nový měsíc je tu a opět další hry na Ps4, které si můžete zahrát zdarma, když jste člen Playstation Plus. Co si zahrajete v červnu 2019?

Terraria
PC

Terraria – recenze dobrodružné strategické hry

Ve hře Terraria vás toho čeká opravdu mnoho. Na začátku bude váš avatar vržen do náhodně generovaného 2D světa jen s pár nástroji v inventáři. Vaším cílem pak je sbírat suroviny, vyrábět nové věci, stavět opevnění a pevnosti, prohledávat svět

WipEout Omega Collection PS4 gameplay
PS4

WipEout Omega Collection PS4 gameplay

WipEout Omega Collection na herní konzoli Sony Playstation 4 je závodní hra, která poprvé vyšla už před 20 lety. Její aktuální poslední díl si můžete zahrát na PS4 a dokonce i na virtuálních brýlích PS VR.

Age of Empires: Definitive edition
PC

Age of Empires: Definitive Edition recenze

Vzpomínáte si na dobu před více než dvaceti lety, kdy trhu vládly RTS (real-time-strategie) a adventury? Pak ve Vaší paměti určitě narazíte i na úžasnou počítačovou hru Age of Empires. Většina z nás si hru pamatuje jako strategii, která v