The Lion King (MS-DOS) PC game

The Lion King je nádherná 2D hopsačka na motivy animovaného filmu Lví král. Díky dos boxu si ji zahrajte po těch letech, kdy vyšla, bez probémů i ve Windows 10.

Lion King video

Doporučujeme:

Přečtěte si ještě

Zoo Empire hra
PC

Zoo Empire – recenze hry

Počítačová hra Zoo Empire je již starším titulem, přesto se ale stále drží v počítačích hráčů, kteří si ji rádi zahrají i v dnešní době, vzdor tomu, že je na trhu již mnoho modernějších počinů. V Zoo Empire máte možnost

7 days to die
PC

7 Days to Die – recenze hry

Váš úkol v této hře je jasný – přežít. Nejprve první den, pak sedm dní a poté na co nejdelší dobu. Základní přitažlivostí hry o přežití, jakkoli to může znít zdlouhavě, spočívá v tom, že hráči analyzují, stanovují priority, využívají

rubikova kostka
Reklama

5 top hraček našeho mládí

Při pohledu na přeplněné pokojíčky dnešních dětí rodičové často jen věší ruce a říkají, že oni tolik hraček nikdy neměli. Když máme dnes vybrat hračku pro dítě, obvykle se pídíme po nejnovějších trendech.

EA Sports UFC 3 PS4 beta
PS4

EA Sports UFC 3 PS4 beta

EA Sports UFC 3 – další z řady demoverzí dostupných v prosinci na PS4. Pokud máte rádi tento typ her, podívejte se na demo, stáhněte si jej a pokud se bude líbit, kupte si ji, třeba na Heureka.cz.