Horse Racing 2016 PS4 demo

Horse Racing 2016 Playstation 4 demo. Hra pro všechny, kdo má rád koně, dostihy a závody přes překážky. Je to také hra pro dva, takže stačí zapojit druhý ps4 ovladač a už to jede.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Torchlight II PS4 demo
PS4

Torchlight II PS4 demo

Torchlight II je RPG opravdu hodně podobné legendární hře Diablo. To si ale na PS4 nezahrajete, tuto gamesku ale ano. Volba je na každém z vás.

football manager 2016
PC

Football manager 2016 – recenze hry

Už jedenácté pokračování slavné série Football Manager, která nabízí mimořádnou hratelnost a každý rok několik zajímavých vylepšení. Football Manager 2016 přináší o krok lepší vyladění než jeho předchůdce, při hraní se neztratí ani začátečník díky Classic módu (nově se mu

Horizon Chase Turbo PS4 demo
PS4

Horizon Chase Turbo PS4 demo

Horizon Chase Turbo je klasická old school hra z 90.tých let, ale převedená do modernější podoby, aby se dala hrát i na konzoli PS 4. Vyšla v červenci 2019 na PSPlus. Demo zabaví.

Stray hra
PS4

Stray recenze hry

Hry jsou různé, žánry jsou různé, hlavní hrdinové také, o příběhových linkách ani nemluvě. Přesto se ale člověk nemůže povětšinou zbavit pocitu, že všechno už zná a pokud je tento člověk i hráčem, tak již hrál. Adventura Stray, o níž