Far Cry 4 sice není úplně nová gamesa, ale hraje se parádně

Hra Far Cry 4 sice vyšla v listopadu 2014, ale po několika hodinách hraní vám bude připadat, že už jste něco podobného hráli.

Far Cry 4 recenze hry

Far Cry 4 je akční first-person střílečka, která se odehrává v fiktivní zemi Kyrat. Hráč se stává Ajayem Ghalem a snaží se zničit tyrannického vládce Pagan Mina a zachránit svou zemi. Recenze hry jsou obecně pozitivní, lidé si chválí vizuální kvalitu a rozmanité prostředí, jakož i vyváženou hratelnost a napínavou kampaň. Někteří kritizují povrchnost některých postav a nedostatek inovací oproti předchozím dílům série. Obecně však Far Cry 4 představuje kvalitní a zábavný zážitek pro fanoušky akčních stříleček.

Ano, nezdá se vám to, opravdu se poslední díl neskutečně podobá „trojce“ FC, jen se neodehrává na ostrově, ale v Himalájích.

Pokud ale toto překousnete a ponoříte se do příběhu, kde hlavního záporáka hraje postava s účesem Miley Cyrus (s dovolením cituji Bětku z Re-play), pak si hru velice užijete, vše na co jste zvyklí z dílu předchozího je doplněno navíc třeba o jízdu na slonovi, což je celkem zábavné, když jej můžete použít nejen jako „dopravní prostředek“, ale i jako útočnou zbraň.

far cry 4

Co se bude určitě všem líbit, je ta velikost herní mapy, která je ještě větší než u Far Cry 3 a opravdu zabere mnoho hodin, než hru dokončíte.

Klasicky hru prolínají in-game videa, doplňující příběh, co jistě ocení nejeden anglicky hovořící hráč je to, že je hra obsahuje české titulky.

A kdo ještě FarCry 4 nemáte, určitě si tuto pecku nechte dát pod stromeček, je to ideální „akce“ na povánoční čas :) Nebo rovnou Far Cry 5, který už je také v prodeji.

Video ukázka ze hry FC4

Související:

Přečtěte si ještě

Project Cars 2 PS4 demo
PS4

Project Cars 2 PS4 demo

Project Cars 2 na PS 4 je další automobilová a velmi očekávaná závodní hra. Demo nabídne k dispozici 3 vozy. Pokud vás zajímá, jak vypadá grafika na Playstation 4, tak zde je má mini recenze.

Dakar Desert Rally
PS5

Dakar Desert Rally

Dakar Desert Rally představuje jednu z nejnovějších a technologicky nejvyspělejších závodních her na PlayStation 5. Tato hra, inspirovaná slavným každoročním rally závodem Dakar Rally, který je známý svou náročností a dobrodružným charakterem. Posouvá hranice závodních simulací na novou úroveň.

zoo tycoon
XBOX 360

Zoo Tycoon xbox 360 demo

Ukázka ze hry Zoo Tycoon, která je vhodná hlavně pro malé děti nebo dívky. Jezdíte bugynou po zoologické zahradě, krmíte zvířata a stavíte další pavilony.

Playdead’s Inside
Hry na mobilní zařízení

Playdead’s Inside – recenze hry

Pakliže se nudíte, a to v této nelehké době není nikterak neobvyklé vzhledem k tomu, že máme nyní k dispozici daleko více volného času, než kdykoliv jindy, dost možná pátráte po způsobech, jak se zabavit. Jedním z těch nejoblíbenějších je pak hraní her, už

onrush ps4 beta
PS4

Onrush beta ps4 gameplay

Onrush jsou nové parádní závody pro Sony Playstation 4. Beta je k dispozici zdarma, ale často jsou servery plné, takže než se spojíte, můžete si celkem počkat. Ale rozhodně to za to stojí, je to mazec.

Read Dead Redemption 2
PS4

Read Dead Redemption 2 – recenze hry

Po dlouhých osmi letech jsme se dočkali, pokračování „westernového GTA“ je tady. Této hry jsem se opravdu nemohl dočkat a už na začátku recenze řeknu, že to byl neskutečný zážitek, a na Red Dead Redemption 2 budu ještě dlouho vzpomínat.