Fantasy obchod – recenze

Pokud jste milovník žánru fantasy, historie či her, nebo jen člověk, který před Vánoci hledá nápad na originální dárek, pak jste nalezli ten správný e-shop.

Fantasy obchod

Fantasy obchod nabízí nepřeberné množství věcí, orientuje se především na žánr fantasy. Na jeho stránkách objevíte předměty z filmů jako Star Wars, nebo Pán prstenů, potřeby pro larp: zbraně, kostýmy i velmi stylové doplňky; nepřeberné množství knih a mnoho deskových her.

Fantazy obchod má deskové a PC hry

Nabídka her je vskutku obdivuhodná, jelikož obchod nenabízí jen, jak je u nás zvykem, přeložené hry, ale i hry v originále.

Dělení deskových her je zjednodušeně trojí:

  • sběratelské
  • karetní
  • figurkové

Jen v sekci deskových her je k dostání téměř jedenáct tisíc produktů, takže pokud hledáte něco konkrétního a stále jste to nenašli, tady nejspíše uspějete. Počítačových her nabízí obchod jen pár, a často se můžete setkat s tím, že jsou vyprodané. Je to jednoduše tím, že to není hlavní oblast zájmu Fantasy obchodu. Můžu vás ale ujistit, že i hráč počítačových her si něco vybere.

Fantasy a filmové předměty

Necelé čtyři tisíce nabízených produktů zahrnují hrníčky, oblečení, šperky, nejrůznější akční figurky a mnoho dalšího. Nejčastěji se setkáte se sedmi hlavními tématy, která jsou zobrazována na nabízených předmětech.

Jsou mezi nimi:

  • Hra o trůny
  • Pán prstenů
  • Star Wars
  • Zaklínač atd.

A pokud si myslíte, že už jste viděli všechno, tak věřte, že čajová konvice ve tvaru R2D2 vás vyvede z omylu.

Larp a historie

E-shop nabízí vše pro šermíře, lukostřelce i herce. Prodávané zbraně jsou měkčené, dřevěné, nebo železné rekvizity. Právě potřeby pro larp jsou jedním z hlavních lákadel obchodu, jelikož u nás není mnoho podobných podniků. Koupit se dají buď jen části nejrůznějších kostýmů, nebo rovnou celé. Obvyklými návštěvníky webu jsou ale i skuteční šermíři, kteří využívají výhodných cen na železných zbrojích, které jsou použitelné i do tvrdých železných bitev.

Recenze

Popsání celé nabídky Fantasy obchodu by zabralo mnoho času. Nejsou zde zmíněné knihy, DVD ani celá kategorie bylinkářky, která nabízí byliny, čaje medoviny a další podobné věci. S obrovským výběrem a přijatelnými cenami je Fantasy obchod dobrá varianta nákupu. Jako dárek k Vánocům by jistě každou dámu potěšili náušnice Lorien, nebo nové šaty. Pány zaujmete kusem nějaké zbroje, nebo lahví keltské medoviny. Pro vaše potomky navrhuji něco z nabídky deskových her, knihu, nebo třeba tričko s potiskem Pána prstenů.

Fantasy obchod upřímně doporučuji a určitě se nebojte zkusit koupit něco nového- stojí to za to!

Přečtěte si ještě

Mario & Luigi
Staré hry

Mario & Luigi (MS-DOS) PC game 1994

Rychle – myslete na kníry, oblečení instalatérů a záchranu princezny. Jaká hra by to mohla být? Jednoznačně Super Mario, jméno známé všem od malých dětí po dospělé. Super Mario je pilířem ve světě videoher. „Mario and Luigi“ je mistrovsky zpracovanou

Star Stable Online 2
PS4

Star Stable Online – recenze hry

Star Stable Online je simulační hra, která byla vytvořena ve Švédsku a vydána v roce 2011. Je to vlastně simulace, ve které máte svého koně, o kterého se staráte. Dále plníte úkoly, za které dostáváte peníze a XP, kterými si

The Jungle Book
PC

The Jungle Book 1994

The Jungle Book z roku 1994 je jednou z těch klasických videoher, které se staly milovanými pro celou řadu hráčů. Tato hra byla inspirována stejnojmenným Disneyho animovaným filmem z roku 1967, který je adaptací Kniha džunglí od Rudyarda Kiplinga. Vydána