EA Sports UFC 3 PS4 beta

EA Sports UFC 3 – další z řady demoverzí dostupných v prosinci na PS4. Pokud máte rádi tento typ her, podívejte se na demo, stáhněte si jej a pokud se bude líbit, kupte si ji, třeba na Heureka.cz.

Související:

UFC 4 – recenze hry

Přečtěte si ještě

Outer Wilds
PC

Outer Wilds – recenze hry

Tuto hru byste rozhodně neměli minout. Vyšla minulý rok a nyní ji můžete na Steamu pořídit se slevou 33 %. A co se jedná? Outer Wilds je explorativní adventura, která vás zaručeně pohltí. Budete hrát za čtyřokého mimozemšťana, jehož galaxie

yakuza 2 ps4
PS4

Yakuza 2 PS4 demo

Yakuza 2 je pokračování hry Yakuza 6 – the song of life, kterou jste si na Sony Playstation 4 také nedávno mohli zahrát. Podívejte se, jak vypadá demo dílu druhého.

death rally msdos pc game
PC

Death Rally (MS-DOS) PC game

Death Rally musí pamatovat každý, kdo v 90-letech měl PC a pařil hry. Internet nebyl, tak ty gamesky byla jediná možnost, jak počítač smysluplně využít :) Parádní hra i vzpomínky. V roce 2018 hrajeme taky díky aplikaci dos box.

Adventní kalendář pro děti na Čt Déčko 2022
PC

Adventní kalendář pro děti na Čt Déčko

I v roce 2022 v prosinci si můžete na webu České televize užít nový adventní kalendář. Stejně jako v letech minulých se každý den otevře nové „okénko“, podobně jako v klasickém čokoládovém vánočním kalendáři pro děti.

Abuse - legendární střílečka z roku 1995
PC

Abuse – legendární střílečka z roku 1995

Abuse je legendární 2D střílečka z roku 1995. Kdo si chcete připomenout herní mládí nebo si ji naopak zahrát poprvé, můžete také, stačí použít DOSBOX. O této apikaci jsem ze na stránkách už psal, takže si i ve Windows 10

ps4 monthly games 04-2020
PS4

Ps Plus hry duben 2020

Dubnovou nabídku Ps Plus her musí ocenit každý, jak hráč her dobrodružných, tak i závodník a milovník autíček, protože oba si v tomto měsíci přijdou na své.