PS Plus pro majitele Playstation 4 je ode dneška zdarma

Všichni majitelé herní konzole Playstation 4 mají možnost si zahrát zdarma online přes internet, i když nemáte zaplacenou službu PS Plus a to již od 15.listopadu.

PS Plus zdarma

Od středy 15.11. do pondělí 20.11.2017 si můžete zahrát přes internet s kamarády z celého světa oblíbené hry jako GTA Online, Call of Duty: WWII, FIFA 18, Gran Turismo Sport, NHL 18 a další nové i starší hry pro PS4, které podporují multiplayer.

Sám jsem před rokem tuto nabídku využil, ale ten týden je opravdu málo.

Doporučuju koupit roční členství, které vás vyjde na cenu jako jedna nová hra, ale každý měsíc budete mít díky PS PLUS nových her několik.

Za rok to je minimálně 40, jelikož každý měsíc máte alespoň 3 nové zadarmo ke stažení. A to už za to stojí, co říkáte?

Související:

Chyba WS-45487-8 při prodlužování členství PS+

Přečtěte si ještě

infografika linkbuilding
Reklama

Kvalitní web a seo k sobě prostě patří

Všechny webové stránky, nejen ty o počítačových hrách, by měly být pro návštěvníka zajímavé a udržet jeho pozornost díky poutavým textům, ale také zpracováním webu, kde nesmí chybět kvalitní obrázky a když je doplněn obsah i videem, pak to rozhodně

V-rally 4
PC

V-rally 4 recenze hry

V-Rally tu s námi je již nějakou dobu, pěkně dlouho ležela tato hra v šuplíku, než ji tvůrci opět oživili. Přidali nový kabátek, trošku ji vyšperkovali, aby zaujala i náročnější mladší publikum a hurá na pulty obchodů. Povedla se ale tato hra?

Megaman 11 PS4 demo
PS4

Megaman 11 PS4 demo

Megaman 11 je další z klasických starších her předělaných i pro Sony Playstation 4. Demo si můžete zahrát také, stačí jediné, stáhnout si jej zdarma na ps store.

Adventní kalendář pro děti na Čt Déčko 2022
PC

Adventní kalendář pro děti na Čt Déčko

I v roce 2022 v prosinci si můžete na webu České televize užít nový adventní kalendář. Stejně jako v letech minulých se každý den otevře nové „okénko“, podobně jako v klasickém čokoládovém vánočním kalendáři pro děti.

Project Hospital
PC

Project Hospital – recenze hry

Project Hospital je budovatelská strategie od českých vývojářů Oxymoron games, která se snaží o zacházení i do těch nejmenších detailů. To ovšem způsobuje, že hra často zapomene na základní prvky, které by hra jako tato potřebovala.

mafia3 2
PC

Mafia 3 recenze hry

Když jsem se dostal poprvé k trailerům a gameplayům z třetího dílu Mafie, nemohl jsem se ubránit absolutnímu pocitu zklamání. Jízdní model vypadal otřesně, protagonista nebyl žádný elegantní Ital, nýbrž otrhaný Afroameričan Lincoln Clay vracející se z vietnamské války se