Worms Battlegrounds PS4 gameplay

Worms Battlegrounds je hra zdarma dostupná v listopadu pro všechny z vás, kdo máte placené členství Playstation Plus. Červíci jsou opravdu super, i když je to trochu starší hra.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Star Stable Online 2
PS4

Star Stable Online – recenze hry

Star Stable Online je simulační hra, která byla vytvořena ve Švédsku a vydána v roce 2011. Je to vlastně simulace, ve které máte svého koně, o kterého se staráte. Dále plníte úkoly, za které dostáváte peníze a XP, kterými si

parappa the rapper
PS4

PaRappa The Rapper PS4 demo

PaRappa The Rapper je japonská hra se šílenou hudbou, kde musíte tancovat mačkáním kláves na gamepadu, jejichž symboly vidíte na obrazovce. Vše jede celkem rychle, takže se to skoro nedá.

Minecraft Dungeons
PC

Minecraft Dungeons – recenze hry

Minecraft dnes zná snad každý. Ale co takhle nová hra od švédského studia Mojang jménem Minecraft Dungeons, která byla oficiálně vydána 26. května 2020 a za tu dobu si hru koupilo nebo stáhlo skoro 10 milionů lidí.

Vigor hra 4
Nintendo

Vigor – recenze hry

Není žádným velkým tajemstvím, že hry žánru Battle Survivor se těší mezi hráči obrovské popularitě. Tituly jako Call of Duty Warzone nebo Fortnite hrají miliony z nich, přičemž konkurence je zde obrovská, a to existují ještě desítky dalších, které se perou