Zombies Run – hra na android

Říkáte, že už máte dost všech těch zombie filmů, her, triček, sloganů a dalších sounáležitostí, které k tomuto kultu patří? V tom případě obraťte list, jelikož se na scéně objevuje další z řad líbivých názvů, Zombies, Run!.

Ovšem nenechte se zmást tímto názvem.Ono ve skutečnosti nejde ani tak o hru, jako o rozhlasový seriál, který je určen pro běh. Ano, ve skutečnosti si nasadíte sluchátka a půjdete si ven osobně zaběhat. Tvůrci se snažili přijít s něčím novým, co na trhu nemá obdoby a do jisté míry se jim to i podařilo.

Zombies Run – recenze hry

V samotné herní aplikaci se po spuštění ozve zvuk rotoru vrtulníku. Následně se dočkáte příjemného hlasu, který vám detailně popíše krajinu rozprostřenou pod vámi. Pak přijde ohlušující výbuch. Váš vrtulník padá k zemi a vy jste jako zázrakem přežili. Všude kolem se válí hořící trosky a z vysílačky se ozývá naléhavý hlas, který vás vybízí k útěku.

zombies run

Hra je rozdělena do 23 misí, kde se dočkáte typově odlišných lokalit s vlastním osobitým vzhledem. Celý příběh je chytře propojen i přesto, že se v každé misí ocitáte úplně někde jinde. V každé z nich budete mít specifický úkol. Kdo sestřelil váš vrtulník a co se děje kolem vás, to bude hlavní náplní detektivní práce, která vás čeká. Těšit se můžete na skvělý dabing a vysokou kvalitu doprovodné audio nahrávky. Jednotlivé mise se otevírají vaším postupným zvládáním úkolů. Celkové pojetí hry se nepotýká s výraznějšími chybami, ale dá se vůbec o Zombies, Run! hovořit jako o hře?

Nedílnou součástí této běhové aplikace je vlastní hudba, která vás doprovází celým příběhem. Jednotlivé mise jsou totiž prokládány hudbou, takže si užijete příběh a poté písničku. Takto se odvíjí celá metodika Zombies, Run!. Velký kámen úrazu připadá na nemožnosti si vytvořit jednoduchý seznam hudby a navíc se neobejdete bez podpůrné aplikace Winamp a další. Navíc si nemůžete nastavit hlasitost hudby zvlášť od hlasitosti příběhu. Zde to vývojáři zkrátka nevychytali a je vidět, že vše bylo ušito horkou jehlou. Hlavně rychle udělat a prodat. Je to škoda, jelikož to celou hru mírně řečeno pokazilo. Stále o tomto počinu mluvím jako o hře i přesto, že jde spíše o aplikaci, která se snaží jít ve stopách Endomondo nebo Runtastic. Bohužel za nimi pokulhává, i když se mohla poučit z jejich chyb. Svou zaběhnutou trasu si můžete zkontrolovat pouze na stránkách zombiesrungame.com. Jde o všeobecný přehled bez podrobnější statistiky.

Zombies, Run! má celkem slušnou propagaci. Jeho vývojáři mluví se zasněným hlasem, jako by vytvořili ten nejlepší počin roku. Nenechte se těmito řečmi vyhecovat k nákupu. Podle nás jde o průměrnou verzi běžecké aplikace. Na trhu se objevují mnohem lepší.

Doporučujeme:

Přečtěte si ještě

UFC 4
PS4

UFC 4 – recenze hry

Videohra s titulem UFC 4 představuje bojový simulátor z prostředí smíšených bojových umění, tzv. MMA, které v současné době nabírá na popularitě. Hra byla vydaná společností Electronic Arts v roce 2020 a aktuálně je dostupná na platformách PlayStation 4 a Xbox One. Odhodláte se

Apex Legends
PC

Apex Legends – recenze hry

Hru Apex Legends vydala před třemi lety společnost Electronic Arts a hra se již zařadila mezi špičky herního průmyslu. Apex funguje v režimu battle royale a je úplně zdarma. Už první týden vydání hra získala přes 25 milionů stažení a její růst

ps4 monthly games 05-2019
PS4

Ps Plus hry květen 2019

Květen je tu a s ním další nášup nových her pro Playstation Plus. Jsou tentokrát dvě a brzy najdete na Youtube kanálu Gamestar i ukázky.

Magicka 2
PC

Magicka 2 – recenze hry

První díl této zajímavé hry se mezi lidmi rozšířil jako hra s obrovskými možnostmi kombinací různých kouzel. První Magicka totiž nabízela opravdu zajímavé a roztodivné možnosti v kombinování různých kouzel, jaké dosud žádná jiná hra nenabídla. Druhý díl je na

Playstation Plus hry červen 2021
PS4

Ps Plus hry červen 2021

Červnová nadílka je tu hned počátkem měsíce, tak pokud už jste vše dohráli, stahujte a užijte si tradiční 2 nové gamesy na PS4 a jednu na Playstation 5.