Amnesia Collection PS4 gameplay

Amnesia Collection na Sony Playstation 4 je také k dispozici zdarma pro všechny z nás, kdo máme zaplacené ps plus členství.

Osobně mě hra moc nezaujala, ale třeba se někomu bude líbit.

Podívejte se na video, jak vypadá.

Související:

Přečtěte si ještě

Harakiry hra
PC

Harakiry (RZE) – recenze hry

Harakiry – Příběh o smrti, smyslu života a cesty, kterou musíte překonat. Hledání podstaty koloběhu života mezi dvěma odlišnými světy, kde to nemusí vypadat tak, jak se na první pohled zdá.

heroes of might and magic 7
PC

Heroes of Might and Magic VII – recenze hry

Herní série Heroes of Might and Magic, což bychom mohli přeložit jako hrdinové síly a magie, je v herním světě pojmem již od jeho počátků. Samo o sobě, to, že se jedná již o sedmý díl (nepočítaje řadu datadisků k

The last of us 2
PS4

The Last of Us: Part II – recenze hry

Sedm let po vydání fenomenální jedničky nás tvůrci ze stáje zlobivého pejska nechali čekat, ale konečně nadešel čas! The Last of Us Part II je od 19. června na pultech obchodů a můžeme se na vlastní oči, uši a prsty

hry pro windows 10 ke stažení zdarma 03
PC

Hry pro Windows 10 zdarma

Hry pro Windows 10 jsou ke stažení zdarma v obchodě Store. Stáhnout a zahrát si je může každý. Podívejte se, co se nejvíc stahuje a hraje v srpnu 2017.

H1Z1 Battle Royale PS4 Open Beta
PS4

H1Z1 Battle Royale PS4 Open Beta

H1Z1 Battle Royale Open Beta je nyní ke stažení na Playstation 4. Jedná se téměř o kopii hry Fortnite, jen tam je pár změn a můžete se např. projet autem, to mi ve výše zmiňované hře chybí.