Televize neukazuje úroveň zvuku – jak to vyřešit

Pokud vám funguje ovládání hlasitosti u tv, ale nejsou vidět čísla – stupnice jak moc je televize nahlas, pak zde mám návod, jak to vyřešit.

Televize neukazuje úroveň zvuku – jak to vyřešit

Včera se nám doma stala divná věc, že u Smart TV Samsung přestala fungovat hlasitost, resp. se přestala zobrazovat úroveň hlasitosti zvuku na televizi. Dát nové baterky do ovládání nepomohlo, v nastavení tv taky nebyla žádná volba ja kto zapnout, tak jsem nakonec zvolil jediné řešení, které mi často pomohlo i u pc nebo notebooku.

tv samsung neukazuje úroveň - hlasitost zvuku

Vypnout tv ze sítě na pár minut (cca 3 minuty, ale asi stačí i méně) a po znovuzapojení už televize fungovala bez problémů jako původně.

Doporučení na závěr: V programu Chansort TV programy uspořádáte jednoduše v počítači a poté exportujete zpět do televize.

Čtěte také:

Přečtěte si ještě

Super kids racing PS4
PS4

Super Kids Racing PS4 trial

Super Kids Racing je závodní hra s auty prý pro děti, ale ovládání mi moc dětské nepřipadá. Auta se špatně řídí, grafika je jak z PS1, tak nevím, koho by bavila.

Ps Plus hry listopad 2020
PS4

Ps Plus hry listopad 2020

Listopad je tu a skoro jako vždy, dvě hry ke stažení do Plejstejšna. Ale tento měsíc nás čeká ještě jedna novinka, vydání Playstation 5. Kdo stihl objednat včas, ten si zapaří, kdo ne, tak až v únoru příští rok …

PlayStation Plus hry březen 2024
PS4

Ps Plus hry březen 2024

Možná právě teď máte jarní prázdniny, ať jste žák školou povinný nebo třeba učitel, který rád hraje hry, pojďte se podívat jaké si můžete v tomto měsíci na Playstation 4 a 5 zahrát.

Ps Plus hry červenec 2022
PS4

Ps Plus hry červenec 2022

Červenec je ideální doba, kdy studenti nemusí chodit do školy a mohou si každý den skvěle zahrát na Playstation. A nové hry v tomto měsíci k tomu přímo vybízí.

kings quest ps4 demo
PS4

Kings Quest PS4 demo

Kings Quest pro PS4 je jeden z dílů pro Sony Playstation 4 předělaných podle velmi úspěšné herní serie v 90.letech. Hraje se parádně, zkuste si taky demo.