PS4 tovární nastavení – foto návod

Tovární nastavení v PS4 je stav, kdy se konzole Playstation 4 celá smaže a bude vypadat tak, jako když jste ji koupili. Ideální je inicializaci udělat, pokud ji prodáváte, nebo Plejstejšn koupíte z bazaru, ale jsou tam stále původní data.

Youtube – CZ návod

PS4 tovární nastavení

Stejně jako můžete udělat obnovu do továrního nastavení na počítači, mobilu nebo tabletu, je toto možné i na herní konzoli Playstation 4.

Na úvodní obrazovce klikněte na Settings (Nastavení).

ps4 tovární nastavení 1

PS 4 inicializace

ps4 tovární nastavení inicializace

Inicializace PS4

ps4 tovární nastavení inicializace 2

Zde vyberte, jak chcete PS4 inicializovat.

Quick – rychlá volba

ps4 tovární nastavení rychlé

Full – kompletní smazání konzole a všech dat na disku.

ps4 tovární nastavení kompletní

Tento návod a návrat do továrního nastavení vám pomůže, pokud řešíte, jak vymazat ps4 i jak smazat psn účet na Playstation 4.

Přečtěte si ještě

ps plus ps4 monthly games 12 - 2018
PS4

Ps Plus hry prosinec 2018

PsPlus games 12/2018 jsou tu. Zima je ideální čas na to zahrát si nové hry, tak se podívejte, jaké gamesy jsou v prosincové nabídce služby Playstation Plus.

Omsi 2
PC

OMSI 2 Bus Simulator – recenze hry

Jedinečné prostředí, skvělá grafika a hlavně precizní zpracování. To je legendární Omnibus simulátor 2. Zažijte to, co každý den zažívá řidič reálného autobusu. Projeďte si několik úchvatné modelovaných linek tak, jako byste za sebou měli desítky opravdových cestujících. Pojďme si

Mafia Definitive Edition 1
PC

Mafia 1 Definitive Edition – recenze hry

Původní hra Mafia 1 z roku 2002 si postupem let vybudovala obrovskou fanouškovskou základnu a zcela právem se tak zařadila mezi kultovní hry, proto způsobilo poměrně značný poprask, když bylo ohlášeno její přepracování pro nejmodernější generaci konzolí.

1 Comment

  1. Dobrý den synovec má PS4 a nevím jak se mu to povedlo ale vymazal kompletní hardware i software veškerý data ohledně spuštění her nahrávání a td. Nevím co dělat nic nenainstaluje ani neprehraje konzole je v záruce je možno poradit nebo odnést na prodejnu prosím poraďte popřípadě volejte na číslo 739939533

Komentáře nejsou povoleny.