Another World PS4 gameplay

Another World – legendární hra stará skoro 30 let – vyšla v roce 1990. Opravdu dlouho jsem ji nehrál a když jsem na ni narazil v PS Store za cenu menší než 100 kč, byla povinnost ji koupit.

Podívejte se na ukázku ze začátku hry, grafika jde dokonce přepnout na lepší a horší verzi :D
Pravda, i ta co by měla vypadat lépe už má něco za sebou, ale na tu dobu, kdy vyšla, to byla jedna z nej her.

Another World se pařil hlavně na PC

Zavzpomínejte, kdo pamatujete ty krásné herní roky, kdy vycházelo více kvalitní her než toho braku, co je vidět dnes nejen na pc, ale i mobilech.

Přečtěte si ještě

Abuse - legendární střílečka z roku 1995
PC

Abuse – legendární střílečka z roku 1995

Abuse je legendární 2D střílečka z roku 1995. Kdo si chcete připomenout herní mládí nebo si ji naopak zahrát poprvé, můžete také, stačí použít DOSBOX. O této apikaci jsem ze na stránkách už psal, takže si i ve Windows 10

Ps Plus hry únor 2024
PS4

Ps Plus hry únor 2024

Nový měsíc, nové hry a jak vidíte, už se vyplatí mít Playstation 5, protože majitelé této konzole dostanou vždy hru navíc, oproti jěm, kdo máte PS 4, tam jsou hry zadara jen 2.

ps plus monthly games 11 2017
PS4

Ps Plus hry listopad 2017

Ps Plus monthly games 11/2017. Hry zadarmo každý měsíc můžete mít všichni, kdo máte Sony Playstation 4 a využíváte PSPLUS členství. Nejvýhodnější je to roční.

Crash team racing: Nitro-Fueled
PS4

Crash team racing Nitro-Fueled – recenze hry

Málokterá videoherní postavička dokáže v hráčích vyvolat tak silný pocit nostalgie jako Crash Bandicoot. Tento malý zmutovaný vačnatec si získal srdce celé řady hráčů už na konci 90. let, tedy v době vůbec prvního Playstationu, kdy jsme si mohli postupně zahrát hned