Dungeon Defenders 2 PS4 demo

Dungeon Defenders 2 je další hra, jejíž demo si můžete zdarma zahrát na PS4.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

crash bandicoot n sane trilogy
PS4

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy PS4 recenze

V letošním roce se na pultech objevil remasterovaný Crash Bandicoot. Hra, která byla konzolisty milována a pak se devět let neobjevila žádná verze se vrací mezi živé. Tohoto úkolu se ujalo studio Vicarious Vision, ale jak se jim to povedlo?

pou
Hry na mobilní zařízení

Mobilní aplikace – Pou!

Pou – malého mimozemšťánka, který vypadá jako trojúhelníková brambora a chová se jako legendární Tamagoči – předchůdce Poua a miláček vašich rodičů či starších sourozenců – zná dnes každý, kdo vlastní mobilní zařízení či tablet, Blackberry, iOS, Android nebo Apple.

F1 2018 - 4
PC

F1 2018 – Recenze na nové formule

Na startovní rošt se 24.8.2018 postavila nová hra od Codemaster plně licencovaná od FIA. Řeč je samozřejmě o Formuli 1 2018, kde vedle licencovaných všech vozů a tratí letošního ročníku naleznete také bonusové formule, se kterými se jezdilo v minulých ročnících,

Call of Cthulhu
PC

Call of Cthulhu – recenze PC verze hry

Rozhodně každý věrný fanoušek H. P. Lovecrafta se nemohl dočkat, až vyzkouší hru Call of Cthulhu, jenž byla vytvořena na motivy již zmíněného autora. Ale je hra skutečně tak dobrá, jako knižní předloha?

Vampyr PS4 (Ps Plus 10/2020)
PS4

Vampyr – recenze hry

Vampyr je druhá hra volně stažitelná v říjnu 2020 na Plejstejšn, stačí jen mít zaplaceno ps+. Dejte jí šanci, začátek je celkem maso, ale pak se to rozjede a jeto čím dál zajímavější, jak ukážu na videu.