Ice Age: Down of the Dinosaur Xbox 360 demo

Ice Age, česky Doba ledová, to jsou parádní filmy nejen pro děti. Vy si můžete zahrát hru podle 3 dílu Úsvit dinosaurů.

Video

Podobné hry:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry srpen 2023
PS4

Ps Plus hry srpen 2023

Polovina léta je za námi, tento týden počasí vypadá špatně, tak co jiného dělat než zasednout ke konzoli. Jak se říká, ať je léto nebo zima, u PS-ka je vždycky príma :))

Raid: Shadow Legends
PC

Raid: Shadow Legends – recenze hry

Kdo se pohybuje na sociálních sítích, zřejmě mobilní hru Raid: Shadow Legends zná, minimálně z reklamních spotů, kterých si vývojáři z Plaria mohou dovolit mnoho a stejně tak nešetří penězi na propagaci prostřednictvím youtuberů. Jaká je však tato hra ve

Ps Plus hry únor 2024
PS4

Ps Plus hry únor 2024

Nový měsíc, nové hry a jak vidíte, už se vyplatí mít Playstation 5, protože majitelé této konzole dostanou vždy hru navíc, oproti jěm, kdo máte PS 4, tam jsou hry zadara jen 2.

GTA 5 PS4 cheat klouzání aut (slidey cars)
PS4

GTA 5 PS4 cheat klouzání aut (slidey cars)

Gta 5 slidey cars cheat code ps4, to je přesné označení toho, jak auta mohou klouzat po silnici. Jsou skoro neovladatelná, ale zábava dobrá :) kdo už máte „papíry“ a zkoušeli jste někdy driftovat, tak zde to je dovedeno k

Hearthstone Cards 1
PC

Hearthstone – recenze hry

Hearthstone je oblíbená strategická karetní hra dostupná na mnoha platformách. Většina z nás ví, že za ní stojí známí vývojáři Blizzard Entertainment a do hry pravidelně přidávají nový obsah.