Jak nainstalovat GTA 5 na PS4

Instalace GTA 5 na PS4 je mnohem jednodušší než kdybyste hru instalovali na pc. Hra pro Sony Playstation 4 je pouze na jednom Blue Ray disku, verze pro PC je 7 DVD.

Jak nainstalovat GTA V na PS 4

Máte v podstatě dvě možnosti, pokud koupíte „krabicovou verzi“, což osobně doporučuji, protože získáte nejen krabičku s pěkným obalem, ale také mapu a u vybraných verzí i další doplňky, jako třeba hrnek nebo „boxer“.

Koupený disk vložíte do mechaniky, hra se nainstaluje sama a také se stáhnou nejnovější aktualizace. Bohužel v tomto případě je nutné mít disk stále v mechanice.

Možnost druhá je ta, pokud hru koupíte online na PSN Store a celou gamesu poté pouze stáhnete do konzole a můžete rovnou hrát.

Hru najdete na úvodní obrazovce nebo v knihovně – Library.

GTA V instalace

GTA V instalace 5 GTA V instalace 6

Stisknutím tlačítka Options na gamepadu se zobrazí další možnosti, jako Aktualizace (Update) nebo informace o tom, kolik hra na disku zabírá místa. Jak vidíte, není to zrovna drobeček, ukousne z pevného disku PS4 63 giga.

GTA V instalace 2 GTA V instalace 3

TIP: Vyzkoušejte i cheaty do Grand Theft Auto 5, je to fakt sranda.

GTA V instalace 4

Jak instalovat hru GTA5 na Plejstejšn 4 už víte.

Kde koupit Grand Theft Auto V

Koupit GTA V můžete jak v českých internetových obchodech nebo přímo přes Playstation Store, kde cena nebude nejlevnější, ale pokud počkáte na slevy, které se pravidelně několikrát ročně objevují, můžete výrazně ušetřit.

Přečtěte si ještě

God of War Ragnarök
PS4

God of War Ragnarök recenze hry

Neopravuj, co není rozbité. Na tuto zásadu mnoho herních vývojářů často zapomíná a při vytváření nových dílů známých sérií se vrhají do zbytečných a často neúspěšných experimentů. Santa Monica Studio do této pasti při vytváření nejnovějšího pokračování série God of

R-TYPE Final 2 PS4
PS4

R-TYPE Final 2 PS4

R-Type Final 2 je remake slavné střílečky, kde letíte raketkou a musíte všechny nepřátele zlikvidovat. Zábava to je parádní, ale obtížnost je nastavená celkem vysoko. Vyzkoušet demo na PS4 může každý.

Snowrunner
PS5

Snowrunner recenze hry

SnowRunner je realistický simulátor off-road řízení vyvinutý společností Saber Interactive a publikovaný společností Focus Home Interactive. Hra byla vydána v dubnu 2020 a rychle získala pozornost hráčů svým odvážným přístupem k simulaci jízdy v extrémních podmínkách. Podívejme se podrobněji na

Ps Plus hry květen 2023
PS4

Ps Plus hry květen 2023

Květen, měsíc lásky je tu, ale někdo možná dá raději přednost kvalitní hře, tak pojďme juknout na to, co nám u Sony v tomto měsíci připravili v Playstation Plus.

3 Comments

  1. zdravím chtěl bych se zeptat a poradit když sem omilem zmačkl remove disc u gta 5 a vijel mi disc a stahovalo se to bez discu ten updating tak sem se podival že mít ten disc pořád v mechnice což sem nevěděl stane se tomu něco

  2. Zdravím asi před rokem sem si kupoval hru gta5 na pc z platformy Steam. Chtěl bych se zeptat jestli by nešlo to Gta5 z pc nějak dát či vložit do mojí ps4 knihovny jelikož jsem zistil že to můj netebook nerozjede :). Budu rád za vaší odpoveď hezký den Jakub

    • Bohuzel to nekde. Taky bych rad treba pretahnul moji knihovnu ze Steamu na ps ?

Komentáře nejsou povoleny.