Muve.cz – aktivační klíče do her

Internetový obchod MUVE.cz nabízí aktivační klíče do počítačových her, takže kdo chce hrát hned, stačí zaplatit online a obratem přijde aktivační klíč do hry.

Muve.cz – elektronické licence her

Dnes už si málokdo koupí instalační disk se hrou (i když i to má své kouzlo). Proto je prima vědět, že existují internetové obchody, jako je Muve.cz a kde můžete koupit aktivační klíč pro nejnovější, ale i starší hry.

Všechny kódy jsou přímo od výrobce a obchod MUVE ručí za jejich funkčnost.

Muve

Přestože v roce 2017 už snad každý umí alespoň částečně anglicky, kdybyste přecejen ale nerozuměli, nezoufejte, v nabídce jsou jak hry s českým dabingem, tak i českými titulky.

Podívejte se aktuální nabídku her na www.muve.cz

Přečtěte si ještě

Cities Skyline 3
PC

Cities Skylines – recenze budovatelské strategie na pc

Budovatelské strategie na pc kdysi bývaly velice oblíbeným herním formátem. Hry jako Transport Tycoon, SimCity, Pharaon nebo Caesar si na přelomu tisíciletí získaly spousty fanoušků. Od té doby se ovšem doba velice změnila a dnes je kvalitních budovatelských strategií jako

Portal 1 - hra
PC

Portal 1 – recenze hry

V roce 2007 představila Valve Corporation neobvyklou logickou hru, která se vepsala do podvědomí všech správných hráčů. Jednalo se o Portal, který postupem času získal přes 70 ocenění a cestu k našim srdcím.