Hry zdarma na PS4 – kde a jak stáhnout

Na konzoli Sony Playstation 4 si můžete zahrát několik desítek her zdarma a to jak demoverze, tak i plné hry nebo free to play. Jak je získat?

Dema na PS4 zdarma – jak je stahovat

Nedávno jsem zde popisoval kde a jaké dema zdarma na PS 4 můžete stáhnout, nyní jsem nahrál i video, aby bylo opravdu všem jasné, jak na to.

Kde PS4 PRO koupit nejlevněji zjistíte na Heureka.cz

Jak stahovat hry na ps4 – video

Čtěte

Hry pro PS4 lze také stahovat v počítači.

Přečtěte si ještě

Jak vypnout hru na PS4
PS4

Jak vypnout hru na PS4

Návod, jak vypnout hru na herní konzoli Sony Playstation 4 se určitě bude hodit každému, nejenom nováčkovi, který dostal novou PS4 k Vánocům.

Fifa 22
PC

Fifa 22 – recenze hry

FIFA 22 z dílny EA Sports patří mezi nejznámější sportovní simulátory a každoročně vyhrává konkurenční boj nad svým protivníkem PES od Japonského Konami. Hra nabízí celou řadu herních módů, které si můžete zahrát ať už offline nebo online s přáteli.

Extreme Exorcism PS4
PS4

Extreme Exorcism PS4 (Ps Plus 07-2018)

Extreme Exorcism pro Sony Playstation 4 je poslední z her zdarma, které si stáhnete v červencové nabídce PS Plus. Jedná se o 2D plošinovku, která jako by vypadla z retro počítače z letch 90-tých.

Flyboard
web

Zážitky.cz jsou pro každého

Máte rádi zábavu? Chcete prožít nové zážitky? Máte zájem si s přáteli či rodinou užít výjimečný a nezapomenutelný den? Tím pádem je pro Vás web Zážitky.cz jako stvořený!

doom 2016
PC

DOOM 4 to je peklo již po čtvrté

Když vyšel první DOOM, tak mnoho z jeho současných hráčů ještě nebylo na světě. Dokonce i já jsem ještě čekal na svůj čas. I přesto je pro nás všechny DOOM něco jako božstvo. To nejlepší, co kdy vzniklo. Už uplynulo 23