Jak vytvořit účet na Youtube

Youtube, fenomén dnešní doby a pro mladé jediná televize, na kterou se dívají, zná asi každý. Jak zde ale vytvořit účet, abyste se také mohli stát Youtuberem a nahrávat svá videa?

Účet na Youtube

Každý, kdo používá mobilní telefon či tablet s operačním systémem Android, musí mít vytvořený účet Gmail. A to ej vlastně jediná podmínka, abyste mohli mít i účet na Youtube. Po přihlášení do Gmailu klikněte vpravo nahoře na Aplikace Google a vyberte Youtube.

Gmail Youtube

Zde už stačí jen kliknout na šipku – NAHRÁT – a vybrat video z disku a už začít nahrávat.

Jak nahrát video na Youtube

Čtěte také

Přečtěte si ještě

Mario & Luigi
Staré hry

Mario & Luigi (MS-DOS) PC game 1994

Rychle – myslete na kníry, oblečení instalatérů a záchranu princezny. Jaká hra by to mohla být? Jednoznačně Super Mario, jméno známé všem od malých dětí po dospělé. Super Mario je pilířem ve světě videoher. „Mario and Luigi“ je mistrovsky zpracovanou

NFS Unbound
PS5

NFS Unbound recenze

Hra „Need for Speed Unbound“ představuje nejnovější přírůstek do dlouholeté a oblíbené série závodních her Need for Speed, vyvinutý Criterion Games a vydaný společností Electronic Arts. Jakožto pokračování v sérii, která se začala psát již v roce 1994, NFS Unbound

Assassin‘s Creed: Origins - recenze hry
PS4

Assassin‘s Creed: Origins – recenze hry

Na nejnovější díl asasínské série jsme si museli počkat o rok déle, než jsme zvyklí, rozhodně to ale stálo za to. Novinka Assassin‘s Creed: Origins potěší nadšené bojovníky, fanoušky historie i milovníky poutavých příběhů.