Jak udělat snímek obrazovky na LG Spirit mobilu

Sejmout obrazovku, nebo-li udělat printscreen na mobilním telefonu LG Spirit není tak jednoduché jako u mobilu Samsung, ale právě proto zde je návod.

Mám nový mobil LG Spirit. Po téměř 10 letech používání mobilních telefonů značky Samsung jsme doma udělali „kolečko“ a já zdědil právě LG. Zde ale bohužel chybí tlačítko na spodní straně displeje jako mají Samsungy , ale po vyzkoušení několika variant, jak na to, se akce vydařila :)

Jak udělat screenshot na mobilu

Stiskněte současně tlačítko pro vypínání telefonu na zadní straně telefonu a tlačítko pro zeslabení hlasitosti, které je hned vedle. Vše vidíte na tomto obrázku.

Jak udělat snímek obrazovky na LG Spirit mobilu

Kde najdu tyto snímky (obrázky)

V telefonu ve složce „Screenshots“. Dostanete se do ní touto cestou – Interní úložištěPicturesScreenshots.

Do počítače je dostanete jednoduše, stačí mobilní telefon propojit usb kabelem a přehrát.

Odkazy

Přečtěte si ještě

Need for Speed: Rivals PS4 gameplay
PS4

Need for Speed: Rivals PS4 gameplay

Need for Speed: Rivals můžete koupit na Playstation Store opravdu za pár korun. Hra je sice stará 5 let, ale to ji nic neubírá na kvalitě a zábavě. Prostě klasické NFS tak jak ho známe už od 1 dílu.

Ps Plus hry listopad 2020
PS4

Ps Plus hry listopad 2020

Listopad je tu a skoro jako vždy, dvě hry ke stažení do Plejstejšna. Ale tento měsíc nás čeká ještě jedna novinka, vydání Playstation 5. Kdo stihl objednat včas, ten si zapaří, kdo ne, tak až v únoru příští rok …

ps plus games 10-2017
PS4

Ps Plus hry říjen 2017

Ps Plus monthly games 10/2017. Čím dál lepší herní pecky, pokud ještě nemáte zaplacené roční členství, určitě to je tip na dárek k Vánocům. Ale klidně si jej nadělte dřív, ať si můžete užít každý měsíc nové hry.

affected zone tactics
Online hry

Affected Zone Tactics online

MMORPG Affected Zone Tactics – hráč se jako velitel své skupiny žoldáků vydává do tajemného paralelního světa kde jsou složité mise na denním pořádku a bojuje o vzácné suroviny.