Klaus – demo hry na PS4

-Klaus- je plošinovka na Sony Playstation 4. Demo je super, stejně tak hudba. Zkuste si taky.

Video

Podobné hry:

Přečtěte si ještě

ps plus monthly games 07 - 2017
PS4

PS Plus hry červenec 2017

Je tu další měsíc, pro hráče školou povinné témě ideální doba na hraní, tak se podívejte, kdo jste majitelem herní konzole PS4 a členství PS PLUS, co si můžete zdarma v červenci zapařit.

mafia3 2
PC

Mafia 3 recenze hry

Když jsem se dostal poprvé k trailerům a gameplayům z třetího dílu Mafie, nemohl jsem se ubránit absolutnímu pocitu zklamání. Jízdní model vypadal otřesně, protagonista nebyl žádný elegantní Ital, nýbrž otrhaný Afroameričan Lincoln Clay vracející se z vietnamské války se

Dirt 5 hra
PC

DiRT 5 – recenze hry

Prakticky jediná závodní hra pro PS5 je v současné době arkádový počin od Codemasters – DiRT 5. Po realistické simulaci DiRT 2.0 přišlo herní studio s arkádovou verzí hry a nutno podotknout, že se tyto závody skutečně povedly.

world of warcraft
PC

World of Warcraft je online hra na pc

Už znáte počítačovou hru World of Warcraft? Což v překladu znamená Svět válečných řemesel? Jedná se o jednu z nejhranějších počítačových her současnosti. Hra byla vydána roku 2004 a způsobila ve světě obrovský boom.

heavy rain ps4
PS4

Heavy Rain PS4 (Ps Plus 07-2018)

Heavy Rain je skvělá adventura a každý, kdo ma předplacenou službu Playstation Plus, si ji na PS4 zahraje v červenci zdarma. Video ukázka z pár minut hraní nesmí chybět.

The Adventures of Captain Comic
PC

The Adventures of Captain Comic 1988

The Adventures of Captain Comic je klasická 2D plošinovka, která byla vyvinuta Michaelem Deniem a poprvé vydána v roce 1988 pro MS-DOS. Hra se stala jednou z prvních shareware her distribuovaných na IBM PC a je považována za průkopníka v