GTA V Online – Intro a první dvě mise

Přestože je Grand Theft Auto 5 už sama o sobě super hra, kdo má už dohráno, může se pustit do hraní přes internet právě díky GTA V Online.

Já placené členství na Playstation Plus nemám, ale pokud koupíte konzoli PS4 novou, máte možnost na 48 hodin si PS Plus vyzkoušet. Takže jak jinak, zahrál jsem GTA 5 po internetu a super. Jen je mi jasné, že to už by člověk nic neudělal a jen seděl a pařil, takže zatím budu raději hrát off-line :)

GTA V Online – Intro a první dvě mise

Ale jsem nadšen, vše jede krásně plynule, jak se sami vidíte. Zahrál jsem první 2 mise Mall or nothing + Learning the ropes a pak jezdil závody. Další videa dodám brzy, vše mám nahráno. Avermedia Game Capture HD II šlape na 1*.

Související:

Přečtěte si ještě

NBA 2K20 PS4
PS4

NBA 2K20 PS4 (Ps Plus 7/2020)

Když vyjde na PsPlus hra, která se ještě nedávno prodávala v obchodech jako novinka, pak je to výborná zpráva, že si ji každý můžeme zadara zapařit. Tak hurá do toho, hraje se parádně, jak ukážu na videu.

Tell Me Why
PC

Tell Me Why – recenze hry

Pokud máte rádi příběhové hry s emocionální zápletkou, neměla by vám uniknout hra Tell Me Why. Získala totiž mnoho ocenění především za mrazivý příběh plný záhad, ale nejen to. Hlavními postavami jsou dvojčata Alyson a Tyler, která se po dlouhé

ps plus games 10-2017
PS4

Ps Plus hry říjen 2017

Ps Plus monthly games 10/2017. Čím dál lepší herní pecky, pokud ještě nemáte zaplacené roční členství, určitě to je tip na dárek k Vánocům. Ale klidně si jej nadělte dřív, ať si můžete užít každý měsíc nové hry.

Jak spravovat obsah hry na PS5 - 2
PS5

Jak spravovat obsah hry na PS5

Konzole Playstation 5 nemá neomezeně velký ssd disk a proto je dobré vědět, že lze nejen hry z PS5 odebrat, ale taky si nastavit, jaký obsah u konkrétní gamesky mít = přidat nebo smazat.

NHL 21
PC

NHL 21 – recenze hry

Je NHL 21 průlomové, nebo se jedná o další vydání, ve kterém se prakticky jenom aktualizovaly soupisky pro nadcházející sezónu? Právě na to se podíváme v dnešní recenzi.