GTA V vzducholoď a let volným pádem (PS4)

Kde najít ve hře GTA 5 vzducholoď, kam a jak vysoko doletí a jak dlouho trvá, když z ní vyskočíte bez padáku, než doletíte na zem.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

ps plus games 10-2017
PS4

Ps Plus hry říjen 2017

Ps Plus monthly games 10/2017. Čím dál lepší herní pecky, pokud ještě nemáte zaplacené roční členství, určitě to je tip na dárek k Vánocům. Ale klidně si jej nadělte dřív, ať si můžete užít každý měsíc nové hry.

nike training club ntc aplikace
Aplikace

Nike Training Club je aplikace na cvičení

Nike Training Club je aplikace, která nabízí přes 160 cvičebních programů několika různých obtížností. Aplikace je zdarma, avšak zatím nepodporuje češtinu. Vše se ale dá pohodlně zvládnout za pomoci jasných instrukcí a cviků doplněných názornými ukázkami.

Ps Plus hry srpen 2022
PS4

Ps Plus hry srpen 2022

Polovina letních prázdnin je za námi, ale stále máme všichni, mladí i starší hráči, možnost si třeba během dovolené zapařit. A že to jsou tento měsíc pořádné pecky, v podstatě 4 plné hry.

Auto Chess PS4
PS4

Auto Chess PS4

Pokud čekáte, že si zahrajete šachy, tak bohužel. Auto Chess je tahová hra, kdy ale za vás skoro vše dělá počítač, vy si jen vyberete postavu. Dnešní hry jsou bohužel takové, dříve musel hráč u hry více přemýšlet…

mafia3 2
PC

Mafia 3 recenze hry

Když jsem se dostal poprvé k trailerům a gameplayům z třetího dílu Mafie, nemohl jsem se ubránit absolutnímu pocitu zklamání. Jízdní model vypadal otřesně, protagonista nebyl žádný elegantní Ital, nýbrž otrhaný Afroameričan Lincoln Clay vracející se z vietnamské války se