Hra na Android – Spirit HD

Máte rádi nikde nekončící vesmírné hlubiny? Také tolik milujete ty jednoduché a návykové akce, kterých zkrátka nebude nikdy dost? Pokud jste si na výše uvedené otázky odpověděli v kladném duchu, tak se pohodlně usaďte a svou pozornost zaměřte k velice osobitému titulu nesoucí název Spirit HD.

Spirit HD – recenze hry

Abstraktní scenérie a rozporuplní nepřátelé se objevují za každým rohem.Jejich cíl je snadný, mají se postarat o váš rychlý neúspěch. To vy máte úkol zdaleka těžší, prostoupit ohromným počtem levelů a dokázat všem přeživším, že si s vámi neměli začínat. Nenechte se však zmást ledabylou originalitou. Výtvor Spirit HD je unikátním dílkem, které nadchne i ty nejzatvrzelejší hráče tahových strategií.

Váš hlavní hrdina sice nevypadá nijak vábně, dalo by se dokonce říci, že vypadá katastrofálně. I přes všechny tyto vyřknuté negace si na nelibé stvoření zanedlouho zvyknete a stanete se neodlučitelnými kamarády. Pokud čekáte nepřátele v podobě nenasytných emzáků s pulsujícími zbraněmi, tak trochu přibrzděte, ať nejste nakonec zklamaní. Vše se odvíjí od fantaskní představivosti vývojářů, kteří nechtěli herní průmysl zatěžovat další nudnou střílečkou, kde jde spíše o prsty, než o přímočarou zábavu. Proto se nelekněte, když se vaším úhlavním nepřítelem stane fialový kříž, nebo dokonce červená šipka.

Spirit HD

Ve hře naleznete pouze 3 herní módy

  1. Classic
  2. Extreme
  3. Pulse

Úkolem hry je vytváření tzv. černých děr, do kterých chytáte veškeré pohybující se prvky. V módu classic a extreme tyto černé díry vytváříte v bodech, kde se vám podaří vytvořit smyčku hrdinou. Ten totiž za sebou zanechává otisk stopy. Ovládáte ho tahem prstu. V režimu Pulse tyto mezigalaktické pasti vytváříte sběrem pohyblivých kruhů. Během několika málo minut si na jednoduché ovládání zvyknete a budete chytat jednoho padoucha za druhým.

Spirit HD 2
Ke hře Spirit HD toho není co více říci. Jde o půvabnou odreagovačku, kterou si můžete zapnout kdykoliv a kdekoliv. Jakmile ztratíte 3 životy, tak vaše hra končí. Zkuste udělat co největší skóre a užijte si celkem stereotypní zábavu, kde nenarazíte na žádný zákys, ani bosse. Hlavním motorem je překonávání sama sebe.

Velkou nevýhodou je fakt, že své skóre nemůžete s nikým sdílet, takže jde o takovou singlovku, jež potěší ve dnech chmurných a deštivých.

Zahraj si i další hry na Android.

Související:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry březen 2019
PS4

Ps Plus hry březen 2019

Stejně, jako je jisté, že přijde brzy jaro, se můžete spolehnout na to, že každý měsíc vyjdou nové hry na Playstation Plus. Zde je březnová nabídka.

Adventní kalendář pro děti na Čt Déčko 2022
PC

Adventní kalendář pro děti na Čt Déčko

I v roce 2022 v prosinci si můžete na webu České televize užít nový adventní kalendář. Stejně jako v letech minulých se každý den otevře nové „okénko“, podobně jako v klasickém čokoládovém vánočním kalendáři pro děti.

the sims 4
PC

The Sims 4 recenze hry na PC

Velmi očekávaná novinka přinášející další díl virtuální reality spatřila světlo světa v září roku 2014. A jak se liší od předchozích dílů? Vzali si tvůrci k srdci nedokonalosti, nebo chyb a nepovedeností nasekali ještě více? Pojďme se na to podívat!

Hřebčín u bílého potoka
PC

Hřebčín u bílého potoka – recenze hry

Jedná se o počítačovou hru, stvořenou pro všechny milovníky koňského světa. Přenese vás z reality do kouzelného prostředí staré opuštěné stáje, která čeká na nového majitele, kterým se stanete vy. Jako první si vyberete hrací postavu. Zda-li muž či žena.