Jak resetovat ovladač PS5 – gamepad Dualsense

Může se vám stát, že z jakéhokoliv důvodu nebude gamepad Dualsense u Playstation 5 fungovat. Pak pomůže jediné, a to jeho resetování. Podívejte se na návod, jak na to.

Video návod

Jak resetovat PS5 ovladač

  1. Vypněte herní konzoli Playstation.
  2. Gamepad odpojte od PS5, pokud jej máte připojený kabelem.
  3. Otočte jej a do dírky, jak vidíte na obrázku, vložte kancelářskou sponku nebo drátek, co se dodává k mobilu (např, pro výměnu sd karty nebo sim-ky) a 5s podržte.
  4. Ovladač propojte kabelem s Playstationem a tento zapněte.
  5. Gamepad se synchronizuje jako při prvním zapojení a je to.

Jak resetovat ovladač PS5 - gamepad Dualsense

Odkazy:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry září 2022
PS4

Ps Plus hry září 2022

Opět je zde nový školní rok, každopádně září je ještě v pohodě, moc se nezkouší a tak na hraní bude dost času. Pokud vás zajímá, jaké gamesky Playstation v tomto měsíci nabízí, čtěte dále.

The Adventures of Captain Comic
PC

The Adventures of Captain Comic 1988

The Adventures of Captain Comic je klasická 2D plošinovka, která byla vyvinuta Michaelem Deniem a poprvé vydána v roce 1988 pro MS-DOS. Hra se stala jednou z prvních shareware her distribuovaných na IBM PC a je považována za průkopníka v

Drowning PS4 demo
PS4

Drowning PS4 demo

Drowning na Sony Playstation 4 je více film než hra, jen jdete dál a dál a čtete titulky – příběh. Moc jsem to teda nepochopil, pokud jste tuto hru někdo hrál, můžete vysvětlit její smysl?

Ps Plus hry únor 2024
PS4

Ps Plus hry únor 2024

Nový měsíc, nové hry a jak vidíte, už se vyplatí mít Playstation 5, protože majitelé této konzole dostanou vždy hru navíc, oproti jěm, kdo máte PS 4, tam jsou hry zadara jen 2.

mafia3 2
PC

Mafia 3 recenze hry

Když jsem se dostal poprvé k trailerům a gameplayům z třetího dílu Mafie, nemohl jsem se ubránit absolutnímu pocitu zklamání. Jízdní model vypadal otřesně, protagonista nebyl žádný elegantní Ital, nýbrž otrhaný Afroameričan Lincoln Clay vracející se z vietnamské války se

ps plus games 10-2020
PS4

Ps Plus hry říjen 2020

Konečně začíná období každodenního paření a jak jinak si den zpříjemnit, než právě pomocí nových her, které na Playstationu + v říjnu vyšly. Tentokrát budou nadšeni jak fandové autíček, tak i upírů :)