Ps Plus hry červenec 2023

Začaly letní prázdniny a co jiného dělat, pokud nebudete na dovolené, než dohrát oblíbené hry, na které jste během roku neměli čas. A kdo nemá co pařit, pro toho zde jsou opět nové gamesy, jako každý měsíc na Playstation Plus.

PlayStation Plus hry červenec 2023

Ps Plus hry červenec 2023

Co jste si mohli zahrát minule na Ps+:

Přečtěte si ještě

Dirt 5 hra
PC

DiRT 5 – recenze hry

Prakticky jediná závodní hra pro PS5 je v současné době arkádový počin od Codemasters – DiRT 5. Po realistické simulaci DiRT 2.0 přišlo herní studio s arkádovou verzí hry a nutno podotknout, že se tyto závody skutečně povedly.

Playstation Plus hry červen 2021
PS4

Ps Plus hry červen 2021

Červnová nadílka je tu hned počátkem měsíce, tak pokud už jste vše dohráli, stahujte a užijte si tradiční 2 nové gamesy na PS4 a jednu na Playstation 5.

bound ps4 gameplay
PS4

Bound PS4 gameplay (ps plus 11-2017)

Bound je další listopadová hra zdarma. Mít Playstation Plus se opravdu vyplatí, několik plných her každý měsíc a ročně zaplatíte pouze 1500 kč. Ideální dárek k Vánocům a hned můžete i pařit online, třeba super gamesu GTA 5.

infografika linkbuilding
Reklama

Kvalitní web a seo k sobě prostě patří

Všechny webové stránky, nejen ty o počítačových hrách, by měly být pro návštěvníka zajímavé a udržet jeho pozornost díky poutavým textům, ale také zpracováním webu, kde nesmí chybět kvalitní obrázky a když je doplněn obsah i videem, pak to rozhodně

Resident Evil 2 Remake
PS4

Resident Evil 2 Remake – recenze hry

Na začátku letošního roku nám byla představena dlouho očekávaná novinka, kterou není nic jiného, než předělávka legendárního Resident Evil 2, jakožto nejoblíbenějšího dílu celé série.