Silikonový obal na ovladač PS5

Pokud se nelíbí klasická barva gamepadu, může si koupit obal na PS5 ovladač, který mu dodá zajímavý vzhled a také vylepší ten stávající.

Silikonový obal na ovladač PS5

V obchodě Action jsem našel za cca 60 kč tento obal pro Playstation 5 gamepad, tak jsem neváhal a zakoupil jej. Doma mám dva PS 5 ovladače, tak na fotkách níže máte porovnání. Nasadit jej problém není, ovládání hlavně u závodních her, kde je třeba citlivě používat páčky (triggery), na které se nasazují ta malá kolečka, je díky tomu mnohem přesnější. Za ty prachy rozhodně stojí za vyzkoušení.

Silikonový obal na ovladač PS5 - 7

Silikonový obal na ovladač PS5

Silikonový obal na ovladač PS5 - 2

Silikonový obal na ovladač PS5 - 3

Silikonový obal na ovladač PS5 - 4

Silikonový obal na ovladač PS5 - 5

Silikonový obal na ovladač PS5 - 6

Související:

Přečtěte si ještě

Apex Legends
PC

Apex Legends – recenze hry

Hru Apex Legends vydala před třemi lety společnost Electronic Arts a hra se již zařadila mezi špičky herního průmyslu. Apex funguje v režimu battle royale a je úplně zdarma. Už první týden vydání hra získala přes 25 milionů stažení a její růst

Resident Evil 2 Remake
PS4

Resident Evil 2 Remake – recenze hry

Na začátku letošního roku nám byla představena dlouho očekávaná novinka, kterou není nic jiného, než předělávka legendárního Resident Evil 2, jakožto nejoblíbenějšího dílu celé série.

Word surf
Hry na mobilní zařízení

Word surf – recenze hry

Word Surf je mobilní hra pro Android a iOS, která kombinuje prvky klasického slovního hledání s hádankovou hrou. Cílem hry je najít všechna skrytá slova v síti písmen. Hra je vhodná pro hráče všech věkových kategorií a nabízí příjemnou zábavu