Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – recenze hry

Kdo by neznal neohrožené bojovníky z New Yorských kanálů, bojovné Želvy Ninja? V 90. letech 20. století byly v našich končinách hitem, a popularitu s roky neztrácí. Seriály, filmy, hry, komiksy – vypadá to, že jsme se jich ještě pořádně nenabažili.

A tak 16. června 2022 vyšla nová hra, sázející na želví nostalgii – TMNT: Shredder’s Revenge. Za hrou stojí vývojářské studio Tribute Games Inc., které ji vydalo pod záštitou vydavatelů Dotemu a Gamera Games.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge recenze

Hra je to krátká, dá se dokončit za 3-4 hodiny, ale to jí na zábavnosti rozhodně neubírá. Jedná se o klasickou arkádovou beat’em up hru, která se dá hrát i ve více lidech, a to jak na více počítačích, tak i na jedné sdílené obrazovce.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge 1

Nejzábavnější je právě, pokud ji hrajete s přáteli, i když je pak v bojích obtížné hlídat si svou postavu, a je z toho jeden velký, chaotický chumel. Pokud mohu doporučit, hrajte ji s ovladačem, na klávesnici je ovládání útoků, skoků a bojových kombinací o dost náročnější.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge 2

Ve hře se posouváte na mapě, která vás kromě města zavede i do Dimenze X. Celkem nabízí 16 misí, ve kterých můžete bojovat pomocí z počátku 6 postav: pokud hru dokončíte, dostanete sedmou, a sice Caseyho Jonese. Každý charakter má jiné ability, zbraně a útoky a doporučuji je prostřídat, na různé bosse se hodí různé postavy.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge 3

Kromě hlavní linky hra nabízí i vedlejší úkoly, a to získávání deníčků pro Irmu a videokazet pro Vernona. Rozbíjejte tak vše, co na mapě najdete, někdy tam tyto itemy vyskočí, někdy se tam skrývá pizza, která doplňuje životy, či jiné Easter eggy, které vám ale nebudu dopředu prozrazovat.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge 4

Hra má pěknou grafiku, která je plynulá a připomíná právě seriál z devadesátek. Doplněná je o dynamickou hudbu, která umocňuje dojem z hraní. Celkově je hra velmi povedená a přináší příjemnou nostalgii, při které si mnozí z nás jistě vzpomenou na dětství.

Koupit hru

Podobné hry:

Přečtěte si ještě

When the past was around PS4
PS4

When the past was around PS4

When the past was around je zajímavá point & click adventura jako ze starých časů, kdy tyto hry opravdu frčely. Demo jsem celé dohrál, takže pokud nevíte, co a jak, zde jde návod.

Spirit HD
Hry na mobilní zařízení

Hra na Android – Spirit HD

Máte rádi nikde nekončící vesmírné hlubiny? Také tolik milujete ty jednoduché a návykové akce, kterých zkrátka nebude nikdy dost? Pokud jste si na výše uvedené otázky odpověděli v kladném duchu, tak se pohodlně usaďte a svou pozornost zaměřte k velice

Euro Truck Simulator 2
PC

Euro Truck Simulator 2 – recenze hry

Malé děti si dost často přejí stát se popelářem, astronautem, mnoho z nich i doktorem. Především je to proto, že jsou to práce, které mohou potkat v realitě či je k těmto činnostem ,,tlačí” jejich rodiče. I díky proto si

The Casebook of Arkady Smith PS4 demo
PS4

The Casebook of Arkady Smith PS4 demo

The Casebook of Arkady Smith na Playstation 4 je zajímavá hra, která mi hodně připomněla starší díly GTA – 3 nebo Vice City. Podívejte se na video z dema a určitě mi dáte zapravdu. Ale jak se říká, originál je