Need for Speed poprvé na plátnech kin

Tato kultovní herní série se dočká filmového zpracování, věřím že nezůstane jen u jednoho dílu a právě ten první startuje v březnu 2014 v kinech.

U filmů s touto tématikou toho asi moc nového vymyslet nelze a tak podobnost s Rychle a zběsile tam jistě bude patrná. Ale co, kdo má rád auta a filmy, určitě si přijde na své.

Need for Speed film

Hlavního hrdinu hraje Aaron Paul, kterého budou seriáloví fanoušci znát ze série Breaking Bad (Perníkový dědek), kde hrál postavu Jesseho.

need-for-speed_2014_movie

Ve filmu Need for Speed hraje Aaron pouličního jezdce, který jezdí nelegální závody a ve své garáži upravuje auta, aby měly vyšší výkon. Ale během jednoho závodu zavraždí jeho nejlepšího přítele a Aaron je obviněn a odsouzen. Po propuštění z vězení se rozhodne najít toho pravého vraha.

Takže zápletka „standartní“ u akčního filmu, ale my co máme rádi rychlá auta se na film rádi podíváme.

Doporučujeme:

Přečtěte si ještě

Prey - recenze hry
PC

Prey – recenze hry

Již na první pohled hra Prey z roku 2017 zaujme svou grafikou. Na svůj rok vydání je velmi hezky propracovaná už jen díky začátku, který nám dovoluje si vybrat mezi dívčí a mužskou postavou, za kterou budeme hrát. Hraje se

Ps Plus hry červenec 2021
PS4

Ps Plus hry červenec 2021

Letní prázdniny jsou tu a když nebudete zrovna u vody, jak jinak si je lépe užít než u dobré hry. Tradičně jsou 3, dvě na PS4 a jedna na PS5. A protože už tuto konzoli také mám, tak budou videa

hue ps4 gameplay
PS4

Hue PS4 gameplay

Hue je nádherná 2D plošinovka s parádní hudbou na Sony Playstation 4, v říjnu zdarma pro všechny majitele PsPlus členství. Podívejte se na video ukázku.

Assassin‘s Creed: Origins - recenze hry
PS4

Assassin‘s Creed: Origins – recenze hry

Na nejnovější díl asasínské série jsme si museli počkat o rok déle, než jsme zvyklí, rozhodně to ale stálo za to. Novinka Assassin‘s Creed: Origins potěší nadšené bojovníky, fanoušky historie i milovníky poutavých příběhů.

R-TYPE Final 2 PS4
PS4

R-TYPE Final 2 PS4

R-Type Final 2 je remake slavné střílečky, kde letíte raketkou a musíte všechny nepřátele zlikvidovat. Zábava to je parádní, ale obtížnost je nastavená celkem vysoko. Vyzkoušet demo na PS4 může každý.