Jak změnit email na PS4

Jak změnit e-mailovou adresu pro své přihlašovací ID, pokud máte nový e-mail a ten původní již nechcete používat? Zde je návod.

Změna E-mailu na Playstation 4

Na hlavní obrazovce klikněte na volbu Nastavení.

Jak změnit email na PS4

Poté na záložku Správa účtu.

Jak změnit email na PS4 - 2

Následně pokračujte na odkaz Informace o účtu.

Jak změnit email na PS4 - 3

A nakonec na první volbu Sign-In ID (Email Address).

Zde si poté e-mail nastavíte nový.

Jak změnit email na PS4 - 4

Další návody pro Playstation 4:

Přečtěte si ještě

The Crew 2 - 1
PC

The Crew 2 – recenze hry

Druhý díl ze série The Crew vypadal z prvních trailerů jako perfektní, zběsilá a zábavou překypující závodní hra. Působí takto ale i při samotném hraní a dostojí kvalitám minulého dílu?

Far Cry: New Dawn
PC

Far Cry: New Dawn – úhel pohledu

Ubisoft si pro hráče opět přichystal nový díl ze série Far Cry, tentokrát s přídomkem New Dawn. Ten se odehrává ve světě známého již z předchozího dílu, posouváme se ovšem do doby o několik dlouhých let vzdálené, a to potom,

School of Dragon hra 4
PC

School of Dragons – recenze multiplayerové hry

School of Dragons je online multiplayerová RPG hra motivovaná filmovým světem Jak vycvičit draka. Poté, co si vytvoříte svůj vlastní herní účet, ocitnete se uprostřed vikingského světa ostrova Blp a budete nejen plnit úkoly, vychovávat své vlastní dračí mazlíčky a

death rally msdos pc game
PC

Death Rally (MS-DOS) PC game

Death Rally musí pamatovat každý, kdo v 90-letech měl PC a pařil hry. Internet nebyl, tak ty gamesky byla jediná možnost, jak počítač smysluplně využít :) Parádní hra i vzpomínky. V roce 2018 hrajeme taky díky aplikaci dos box.