Overcooked! All You Can Eat PS5 (Ps Plus 9/2021)

Overcooked! All You Can Eat je jediná hra na Playstation 5, kterou si stáhnete zdarma v září v případě, že máte zaplacenu službu Ps Plus.

Související hry:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry leden 2023
PS4

Ps Plus hry leden 2023

S novým rokem zde máme zase 3 hry a neříkejte mi, že si z nich nevyberete a nestrávíte u nich několik dní. Opět díky Sony PS Plus.

jak vypnout ps4 2
PS4

Jak vypnout PS4

Vypnutí Playstation 4 může být pro některé nové majitele problém. Proto zde je tento krátký foto návod, aby vše bylo jasné hned.

Magicka 2
PC

Magicka 2 – recenze hry

První díl této zajímavé hry se mezi lidmi rozšířil jako hra s obrovskými možnostmi kombinací různých kouzel. První Magicka totiž nabízela opravdu zajímavé a roztodivné možnosti v kombinování různých kouzel, jaké dosud žádná jiná hra nenabídla. Druhý díl je na

Stumble Guys
Hry na mobilní zařízení

Stumble Guys – recenze hry

Hledáte hru, kterou si budete moci užít nejen sami, ale i se svými přáteli? Zkuste pro Android i iOS bezplatně dostupné Stumble Guys. Tato hra vychází z naprosto jednoduchého principu, vyberte si postavičku, se kterou budete závodit, připojte se ke

PS PLUS games 05-2024
PS4

Ps Plus hry květen 2024

Ps Plus hry květen 2024 přináší rovnou 4 nové gamesky, takže vám je určitě jasné, proč už si koupit PS5 a mít skoro vždy o jednu hru navíc.