Hunters Arena Legends PS5 (Ps Plus 8/2021)

Hunters Arena Legends je jediná hra pro Playstation 5 (ale i na PS4 si ji zahrajete) zadarmo v srpnu díky PsPlus.

Video ze hry

Související:

Silikonový obal na ovladač PS5

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry září 2021
PS4

Ps Plus hry září 2021

Dětem začala škola, ale to neznamená, že si odpoledne nebo o víkendu nemohou zapařit nové hry, které v září na Playstation Plus vychází. Jaké to jsou?

Magicka 2
PC

Magicka 2 – recenze hry

První díl této zajímavé hry se mezi lidmi rozšířil jako hra s obrovskými možnostmi kombinací různých kouzel. První Magicka totiž nabízela opravdu zajímavé a roztodivné možnosti v kombinování různých kouzel, jaké dosud žádná jiná hra nenabídla. Druhý díl je na

warface online
PC

Warface online hra zdarma

Stanete se vojákem v budoucnosti, vyberte si styl boje, bojujte proti obrovským robotům, nepřátelům různého druhu nebo letadlům, které mají tu nejvyspělejší technologii. Hra Warface čeká právě na tebe, profesionálního vojáka budoucnosti.

When the past was around PS4
PS4

When the past was around PS4

When the past was around je zajímavá point & click adventura jako ze starých časů, kdy tyto hry opravdu frčely. Demo jsem celé dohrál, takže pokud nevíte, co a jak, zde jde návod.

my free circus
Online hry

My Free Circus online hra

Veselí klauni, ohromující lvi a odvážní provazochodci – v prohlížečové hře My Free Circus na hráče čeká mnoho skvělých atrakcí. Vklouzne do role ředitele cirkusu a stará se o všechny důležité záležitosti.