Jak aktualizovat hru na konzoli PS5

Aktualizace hry na Plejstejšnu 5 je nutnost, nejen kvůli bezpečnosti, ale také pro více vylepšení, které právě ten update vždy nabízí. Někdy ale jen opraví chyby, které byly v původní verzi hry.

Jak aktualizovat hru na Playstation 5

Stiskněte tlačítko Možnosti na gamepadu (3 čárky pod sebou).

Jak aktualizovat hru na Playstation 5

Zde vidíte několik voleb pod sebou, zvolte tedy tu první Zkontrolovat aktualizace.

Jak aktualizovat hru na Playstation 5 - 2

V případě, že budou dostupné, se stáhnou, pokud je hra aktualizovaná, zobrazí se tato informace.

Jak aktualizovat hru na Playstation 5 - 3

Můžete se také podívat na Historii aktualizací.

Jak aktualizovat hru na Playstation 5 - 4

Historie aktualizace se hodí, když máte třeba hru z PS4, jako je The Last of Us 2 a právě pro PS5 vyšel update, což je vidět právě zde.

Jak aktualizovat hru na Playstation 5 - 5

Nastavení stahování automatických aktualizací

Přestože by mělo toto být nastaveno již z „výroby“, není od věci tu tu volbu zkontrolovat. V Nastavení u volby Uložená data a nastavení her / aplikací je volba Automatické aktualizace a vy byste měli mít ty přepínače posunuté doprava = zapnuto.

Automatické aktualizace PS5

Odkazy:

Přečtěte si ještě

LAWN MOWING Simulator
PS5

LAWN MOWING Simulator recenze hry

LAWN MOWING Simulator je realistická simulace sekání trávníků, která nabízí hráčům možnost stát se profesionálním zahradníkem a starat se o perfektně upravené trávníky. Tato hra je určena zejména pro fanoušky zahradničení a nabízí autentický zážitek z péče o trávníky.

Metro Exodus - recenze hry
PC

Metro Exodus – recenze hry

Zapomeňte na stísněné prostředí metra. Arťom vyráží vstříc lepším zítřkům do ruské divočiny! Jak již název třetího dílu série Metro napovídá, hlavní hrdina se společně se svými nejbližšími rozhodne opustit metro a hledat lepší život v post-apokalyptické pustině.

The Jungle Book
PC

The Jungle Book 1994

The Jungle Book z roku 1994 je jednou z těch klasických videoher, které se staly milovanými pro celou řadu hráčů. Tato hra byla inspirována stejnojmenným Disneyho animovaným filmem z roku 1967, který je adaptací Kniha džunglí od Rudyarda Kiplinga. Vydána