Ps Plus hry květen 2021

Květnové hry jsou tu. Zajímá vás, co si Playstation připravil v tomto měsíci? Pak stačí nahlédnout do článku a hry si jako vždy stáhnout zcela zdarma, když máte PS+ členství.

Ps Plus hry květen 2021

Playstation Plus hry květen 2021

Co jste si mohli zahrát minule na Ps+:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry duben 2023
PS4

Ps Plus hry duben 2023

Pomalu nám začíná jaro. Naštěstí ale jen podle kalendáře, protože teploty jsou stále ideální na hraní a ne na venkovní aktivity. Hry jsou v tomto měsíci tři jak na PS4, tak i pro PS5 , takže si určitě vyberete.

Knack 2 PS4 demo
PS4

Knack 2 PS4 demo

Knack 2 je pokračování úspěšné hry pro Playstation 4, jejíž první díl vyšel v únoru 2018 zdarma pro PS+ majitele. Nic moc nového nenabízí, ale možná právě to je dobře, proč měnit to co funguje.

Fifa 20 PS4 demo
PS4

Fifa 20 PS4 demo

Opět po roce je zde nová FIFA, tentokrát už s číslem 20. PS4 demo ukáže zápas mezi týmy Real Madrid a Paris Saint Germain.

Need for Speed: Rivals PS4 gameplay
PS4

Need for Speed: Rivals PS4 gameplay

Need for Speed: Rivals můžete koupit na Playstation Store opravdu za pár korun. Hra je sice stará 5 let, ale to ji nic neubírá na kvalitě a zábavě. Prostě klasické NFS tak jak ho známe už od 1 dílu.

battlefield 1
PC

Battlefield 1 – Válečná zábava zaručena

Každý rok výrobci uvádějí na scénu nové a nové hry a ani Electronic Arts nezůstávají pozadu. V roce 2015 firma představila mnoho zajímavých titulů, ale ten nejžádanější mezi nimi nebyl. Battlefield 1 si na své entrée počkal až na rok letošní.