Ps Plus hry březen 2021

Vláda nám v březnu téměř zakázala chodit ven, tak co jiného dělat, než si zahrát nové hry nebo dohrát ty staré. Pár novinek přináší i nová Playstation plus nabídka.

Ps Plus hry březen 2021

Playstation Plus hry březen 2021

Co jste si mohli zahrát minule na Ps+:

Přečtěte si ještě

Life is Strange 2
PS4

Life is Strange 2 – recenze hry

Po velice úspěšném prvním díle přišlo Dontnod studio s Life is Strange 2. Díly na sebe nijak nenavazují – schopností, postavami ani příběhem. Úspěšnosti prvního dílu se tento sice nevyrovnal, ale dle mého názoru vývojáři odvedli i zde skvělou (bohužel

Hitman 2 - recenze hry 5
PC

Hitman 2 – recenze hry

Uhlazený bezvlasý zabiják Hitman je v hráčské komunitě poměrně hodně populární. Ze série studia Square-Enix jsme mohli vidět již větší množství titulů, z nichž se i některé starší těší dodnes veliké popularitě.

ps plus monthly games 11 2017
PS4

Ps Plus hry listopad 2017

Ps Plus monthly games 11/2017. Hry zadarmo každý měsíc můžete mít všichni, kdo máte Sony Playstation 4 a využíváte PSPLUS členství. Nejvýhodnější je to roční.

Gothic 2: Noc Havrana 2
PC

Gothic 2: Noc Havrana – recenze hry

Je slabý a mnohé zapomněl… ale je naživu! Vrátil se! Toto jsou jedny z prvních vět, které hráč při začátku hraní uslyší. Hlavní hrdina, Bezejmenný, je oživen a přiveden zpět po porážce arcidémona Spáče na konci prvního dílu Gothicu. Hned