Worms Rumble PS4 (Ps Plus 12/2020)

Třetí hra prosinci ke stažení jsou Worms Rumble, další pokračování oblíbených červíků. Určitě zkuste, pokud neznáte, ve videu se můžete podívat na tutorial.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Out Run
Staré hry

Out Run (MS-DOS) PC game 1986

Out Run, vydaný v roce 1986, je jedním z nejikoničtějších arkádových závodních her v historii videoher. Tato hra byla navržena legendárním Yu Suzuki a vyvinuta společností Sega. Out Run není jen obyčejnou závodní hrou; je to zážitek, který kombinuje rychlost,

Crash team racing: Nitro-Fueled
PS4

Crash team racing Nitro-Fueled – recenze hry

Málokterá videoherní postavička dokáže v hráčích vyvolat tak silný pocit nostalgie jako Crash Bandicoot. Tento malý zmutovaný vačnatec si získal srdce celé řady hráčů už na konci 90. let, tedy v době vůbec prvního Playstationu, kdy jsme si mohli postupně zahrát hned

warface online
PC

Warface online hra zdarma

Stanete se vojákem v budoucnosti, vyberte si styl boje, bojujte proti obrovským robotům, nepřátelům různého druhu nebo letadlům, které mají tu nejvyspělejší technologii. Hra Warface čeká právě na tebe, profesionálního vojáka budoucnosti.

world of warcraft
PC

World of Warcraft je online hra na pc

Už znáte počítačovou hru World of Warcraft? Což v překladu znamená Svět válečných řemesel? Jedná se o jednu z nejhranějších počítačových her současnosti. Hra byla vydána roku 2004 a způsobila ve světě obrovský boom.