New Super Luckys Tale PS4 demo

New Super Luckys Tale je pěkná hra pro děti. její demoverzi si lze stáhnout bezplatně pro Sony Playstation 4 v tamním obchodě.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

shop
Návody

Vytvořte si e-shop rychle za pár minut

Chcete svůj obchod se sportovními doplňky nabídnout i na internetu? Máte doma spoustu uháčkovaných šálek a rádi byste je prodali? Plánujete začít podnikat online, ale nevíte, kde začít? Založte si e-shop a už vám nic nebude stát v cestě.

ps4 tovární nastavení inicializace
PS4

PS4 tovární nastavení – foto návod

Tovární nastavení v PS4 je stav, kdy se konzole Playstation 4 celá smaže a bude vypadat tak, jako když jste ji koupili. Ideální je inicializaci udělat, pokud ji prodáváte, nebo Plejstejšn koupíte z bazaru, ale jsou tam stále původní data.

Ps Plus hry únor 2024
PS4

Ps Plus hry únor 2024

Nový měsíc, nové hry a jak vidíte, už se vyplatí mít Playstation 5, protože majitelé této konzole dostanou vždy hru navíc, oproti jěm, kdo máte PS 4, tam jsou hry zadara jen 2.

The Past Within
PC

The Past Within recenze hry

Vývojářské studio Rusty Lake vešlo do povědomí hráčů svými důmyslnými point-and-click únikovými adventurami, u nichž se vám místy nejednou málem zavařily mozkové závity, a které na sebe letmo navazovaly nejen příběhem, ale také opakujícím se znepokojivým prostředím.