Rock of Ages III – Make and Break PS4

Rock of Ages III – Make and Break je zajímavá hra z antického starověku. Už první kolo vás dokáže naštvat, protože se vám to určitě stejně jako mě nepovede napoprvé :)

Související hry:

Přečtěte si ještě

plants war hero
Hry na mobilní zařízení

Hra na Android – Plants Wars

Hry pro Android se stávají stále propracovanějším a oblíbenějším prvkem každého chytrého telefonu. Někdo vyznává naprostou klasiku a ti další hledají nejnovější pecky s ohledem na grafiku. Plants War nabízí především nadčasovou hratelnost.

ps4 star wars limited edition
PS4

Kde koupit Sony Playstation 4 nejlevněji?

Asi každý, kdo se zajímá o herní konzole, by doma měl rád novou PS4, protože i když Xbox One je také kvalitní zařízení, osobně bych zvolil Playstation 4. Kde najít nejlepší cenu a kde tuto nejlevnější konzoli koupit popisuji v

Hitman 2 - recenze hry 5
PC

Hitman 2 – recenze hry

Uhlazený bezvlasý zabiják Hitman je v hráčské komunitě poměrně hodně populární. Ze série studia Square-Enix jsme mohli vidět již větší množství titulů, z nichž se i některé starší těší dodnes veliké popularitě.

NFS Unbound
PS5

NFS Unbound recenze

Hra „Need for Speed Unbound“ představuje nejnovější přírůstek do dlouholeté a oblíbené série závodních her Need for Speed, vyvinutý Criterion Games a vydaný společností Electronic Arts. Jakožto pokračování v sérii, která se začala psát již v roce 1994, NFS Unbound