Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered PS4 (Ps Plus 8/2020)

Call of Duty: Modern Warfare 2 je předělaná verze hry z roku 2009. Stačí mít Plejstejšn Plus a v srpnu 2020 si ji také můžete zadarmo stáhnout a zahrát.

Doporučujeme:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry září 2023
PS4

Ps Plus hry září 2023

2 měsíce letních prázdnin utekly jako voda. To ale neznamená, že nebude co hrát i v září. Naopak. Sony opět přichází s nabídkou her zdarma pro PSPlus předplatitele a opět to jsou hry zajímavé, jako vždy.

Crash team racing: Nitro-Fueled
PS4

Crash team racing Nitro-Fueled – recenze hry

Málokterá videoherní postavička dokáže v hráčích vyvolat tak silný pocit nostalgie jako Crash Bandicoot. Tento malý zmutovaný vačnatec si získal srdce celé řady hráčů už na konci 90. let, tedy v době vůbec prvního Playstationu, kdy jsme si mohli postupně zahrát hned

Moving Out PS4
PS4

Moving Out PS4

Ve hře Moving Out si zahrajete na stěhováka. Máte určitý čas na to vystěhovat celý dům do dodávky. Zvládnete to? Ve videu se podívejte na ukázku, je to celkem fofr, aby se vše stihlo. Co myslíte, povedlo se?

heroes of might and magic 7
PC

Heroes of Might and Magic VII – recenze hry

Herní série Heroes of Might and Magic, což bychom mohli přeložit jako hrdinové síly a magie, je v herním světě pojmem již od jeho počátků. Samo o sobě, to, že se jedná již o sedmý díl (nepočítaje řadu datadisků k