Fall Guys: Ultimate Knockout PS4 (Ps Plus 8/2020)

Fall Guys: Ultimate Knockout je hodně zábavná hra. Principem je to, že vypustí „do arény“ 100 hráčů a kdo první doběhne do cíle, vyhrál. Ale není to nic jednoduchého, jak se můžete podívat na videu.

Kdo sledoval v tv pořad Drtivá porážka, tak toto je něco podobného, protože na vás číhá mnoho nástrah. Zdarma si ji může zahrát každý, kdo má předplaceno Playstation +, protože právě v tomto měsíci vyšla.

Podobné hry:

Přečtěte si ještě

Playstation Plus hry březen 2021
PS4

Ps Plus hry březen 2021

Vláda nám v březnu téměř zakázala chodit ven, tak co jiného dělat, než si zahrát nové hry nebo dohrát ty staré. Pár novinek přináší i nová Playstation plus nabídka.

Riftstar Raiders PS4 demo
PS4

Riftstar Raiders PS4 demo

Ve hře Riftstar Raiders pro Sony Playstation 4 ovládáte raketku, která musí proletět skalami a vyhnout se nepřátelům. Připomělo mi to staré hry z MS-DOS.

7 days to die
PC

7 Days to Die – recenze hry

Váš úkol v této hře je jasný – přežít. Nejprve první den, pak sedm dní a poté na co nejdelší dobu. Základní přitažlivostí hry o přežití, jakkoli to může znít zdlouhavě, spočívá v tom, že hráči analyzují, stanovují priority, využívají

Art of rally
PC

Art of rally – recenze hry

Koho by bavila low poly hra o rally. Tak nějak mohla znít myšlenka někoho, kdo poprvé zaznamenal informace o závodním počinu z garáže Funselektor Labs z roku 2020. Hru si můžeme zahrát jak na PC, tak na Xboxu.

Ghost Runner PS4
PS4

Ghost Runner PS4

Ghost Runner je parádní hra pro každého fandu parkouru. Mrkni na video, stáhni si demo v Ps Storu a užij si tuto pařbu.

dishonored 2 ps4
PS4

Dishonored 2 PS4 demo

Dishonored 2 – další nové demo na PS-čtyřku. Hraje se výborně. kdo má rád akční fps s trochou přemýšlení, tomu se tato herní pecka rozhodně bude líbit.

1 Comment

Komentáře nejsou povoleny.