Jak přepnout titulky ve filmu na Tv Samsung

Pokud si pustíte ve smart tv Samsung film s titulky, které jsou převážně v angličtině, určitě je budete chtít přepnout do češtiny. A právě to popisuje dnešní návod.

Jak na to

Spusťte film nebo seriál a na dálkovém ovladači stiskněte „Enter“ a následně vpravo nahoře toto ozubené kolečko, čímž se dostanete do volby Možnosti.

Titulky Samsung TV 2

Zde vyberte volbu Titulky.

Titulky Samsung TV 3

A na této obrazovce vidíte nastavení titulků. Pokud byste je ve filmu neviděli, zde je můžete zapnout. A jazyk změníte zde.

Titulky Samsung TV

Angličtina tam je skoro vždy a čeština je obvykle ten druhý jazyk, bohužel ne vždy to je popsáno „čeština“. Takže stačí přepnout, dát OK a užívat s váš oblíbený film ši seriál s českými titulky.

Titulky Samsung TV 4

Samsung odkazy

Přečtěte si ještě

Vampyr PS4 (Ps Plus 10/2020)
PS4

Vampyr – recenze hry

Vampyr je druhá hra volně stažitelná v říjnu 2020 na Plejstejšn, stačí jen mít zaplaceno ps+. Dejte jí šanci, začátek je celkem maso, ale pak se to rozjede a jeto čím dál zajímavější, jak ukážu na videu.

The Crew 2 - 1
PC

The Crew 2 – recenze hry

Druhý díl ze série The Crew vypadal z prvních trailerů jako perfektní, zběsilá a zábavou překypující závodní hra. Působí takto ale i při samotném hraní a dostojí kvalitám minulého dílu?

Just Dance 2021 PS4 demo
PS4

Just Dance 2021 PS4 demo

V nové verzi oblíbené taneční hry Just Dance 2021 si můžete v demu zkusit dvě písničky, jedna je Paca Dance a druhá Rain On Me od zpěvaček Lady Gaga & Ariana Grande. Ta první je rozhodně mnohem zábavnější a přesně

spy chameleon ps4
PS4

Spy chameleon PS4

Opět nová hra zdarma na čtyřku Plejstejšn pro majitele Ps plus. Vyšla v červnu. V ukázce uvidíte, jak hru hrát a kdo ji dohrál dál než já, napiště do komentářů. Dík.

GTA 5 PS4 cheat klouzání aut (slidey cars)
PS4

GTA 5 PS4 cheat klouzání aut (slidey cars)

Gta 5 slidey cars cheat code ps4, to je přesné označení toho, jak auta mohou klouzat po silnici. Jsou skoro neovladatelná, ale zábava dobrá :) kdo už máte „papíry“ a zkoušeli jste někdy driftovat, tak zde to je dovedeno k

Lemmings
PC

Lemmings (MS-DOS) PC game

Lemmings je klasická hra z roku 1991, kde hráči ovládají skupinu malých, roztomilých postaviček, které se pohybují po herním světě a musí se dostat z jednoho konce úrovně na druhý, překonat různé překážky a najít cestu ven.

Ps Plus hry září 2023
PS4

Ps Plus hry září 2023

2 měsíce letních prázdnin utekly jako voda. To ale neznamená, že nebude co hrát i v září. Naopak. Sony opět přichází s nabídkou her zdarma pro PSPlus předplatitele a opět to jsou hry zajímavé, jako vždy.