Vytvořte si e-shop rychle za pár minut

Chcete svůj obchod se sportovními doplňky nabídnout i na internetu? Máte doma spoustu uháčkovaných šálek a rádi byste je prodali? Plánujete začít podnikat online, ale nevíte, kde začít? Založte si e-shop a už vám nic nebude stát v cestě.

Nevíte jak? Tento návod vás provede krok za krokem.

1. Zaregistrujte se

Jak? Úplně jednoduše. Stačí na stránkách www.eshop-rychle.cz v pravém horním rohu kliknout na Vyzkoušet a následně zadat vaši emailovou adresu. Do schránky vám pak přijde odkaz na zvolení hesla. Tím registraci potvrdíte.

2. Naplňte svůj e-shop

A máte web. Po přihlášení se dostanete na administrativní stránku e-shopu. Zde můžete přidat první produkt ke koupi nebo změnit design. V horní liště naleznete adresu vašeho nového e-shopu i možnost objednat si placenou verzi. Dále je zde hlavní menu, díky kterému si web upravíte podle vlastních představ.

Obsah webu

Chcete se podělit se svými zákazníky o váš příběh? Chcete jim ukázat fotky ze své dílny či jim napsat o výhodách vašich produktů? Tak do toho. V této kategorii upravíte úvodní text na hlavní stránce, přidáte články na blog i přečtete první příspěvky v diskuzi.

E-shop

Co je však hlavní? Přidat produkty! V této záložce si přesně nastavíte, jak bude probíhat způsob platby a jaké máte možnosti dopravy, přidáte hlavní kategorie vašich produktů i samotné produkty. Později se vám zde budou zobrazovat objednávky, hodnocení zboží i evidence tržeb EET.

shop

Nastavení

Jak se váš e-shop jmenuje? A jak vás mohou zákazníci kontaktovat? To vše si nastavíte v této záložce. Nelíbí se vám vzhled webu? Zde si můžete vybrat jinou šablonu či upravit stávající.

V dalších záložkách menu můžete aktivovat pokročilejší funkce, jak přihlašování přes Facebook, tak i lepší propagování vašeho webu. V záložce Statistiky sledujte návštěvnost e-shopu i zisk za dané období.

3. Vydělávejte

Jednoduchý e-shop je vytvořený za pár minut. Teď už jen čekat na první objednávku! Hodně štěstí.

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry leden 2023
PS4

Ps Plus hry leden 2023

S novým rokem zde máme zase 3 hry a neříkejte mi, že si z nich nevyberete a nestrávíte u nich několik dní. Opět díky Sony PS Plus.

Jak vytáhnout CD z PS4
PS4

Jak vytáhnout CD z PS4

Mnoho nových uživatelů, kteří se s Playstation 4 teprve seznamují, mohou řešit právě tento problém, jak z PS 4 vytáhnout disk CD (DVD).

hry pro windows 10 ke stažení zdarma 03
PC

Hry pro Windows 10 zdarma

Hry pro Windows 10 jsou ke stažení zdarma v obchodě Store. Stáhnout a zahrát si je může každý. Podívejte se, co se nejvíc stahuje a hraje v srpnu 2017.

Assassin's Creed IV: Black Flag
PS4

Assassin’s Creed IV: Black Flag – recenze hry

Hry z dílny Ubisoftu, které se ukrývají pod souhrnným názvem Assassins’s Creed, zná asi každý správný hráč. Jsou to hry, které už velmi dlouho patří mezi nejhranější vůbec, koneckonců hrát za zabijáka, kterému během hry odkrýváte životní příběh? To chceš!

Horizon Chase Turbo PS4 demo
PS4

Horizon Chase Turbo PS4 demo

Horizon Chase Turbo je klasická old school hra z 90.tých let, ale převedená do modernější podoby, aby se dala hrát i na konzoli PS 4. Vyšla v červenci 2019 na PSPlus. Demo zabaví.