Moving Out PS4

Ve hře Moving Out si zahrajete na stěhováka. Máte určitý čas na to vystěhovat celý dům do dodávky. Zvládnete to? Ve videu se podívejte na ukázku, je to celkem fofr, aby se vše stihlo. Co myslíte, povedlo se?

Video

Podobné hry:

Přečtěte si ještě

Days Gone recenze hry
PS4

Days Gone – recenze hry

Survival hy jsou stále v oblibě, tak není divu, že PlayStation 4 exkluzivita Days Gone sklidila celkem úspěch. I když nejde o nic v zásadě převratného, kopec zábavy a nespočet hodin strávených u své konzole, nás nemine.

Islanders: a minimalist city builder
PC

Islanders: a minimalist city builder – recenze hry

Budovatelských strategií je na trhu bezpočet: většinou jsou kompetitivní a snažíte se za pomocí svých vojenských jednotek uchránit území a prosperitu svého národa a životy svých poddaných, ať již proti zákeřné AI nebo proti živým hráčům.

ps4 tovární nastavení inicializace
PS4

PS4 tovární nastavení – foto návod

Tovární nastavení v PS4 je stav, kdy se konzole Playstation 4 celá smaže a bude vypadat tak, jako když jste ji koupili. Ideální je inicializaci udělat, pokud ji prodáváte, nebo Plejstejšn koupíte z bazaru, ale jsou tam stále původní data.

crossout ps4
PS4

Crossout PS4 demo

Crossout je skvělá multiplayerová hra, kde jezdíte obrněným vozem s vaším týmem a střílíte po nepřátelích. Hodně dlouho už jsem nepařil podobnou gamesku.